< Noticies

La 8a edició de l'Olotx2 serà del 14 al 16 de febrer

08/01/2020

Aquest 2020 tornarà a haver-hi Olotx2. Després de diferents reunions entre l’Ajuntament d’Olot i les 4 entitats professionals involucrades en la campanya: l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, l’Associació de Comerciants d’Olot, el Mercat d’Olot i Turisme Garrotxa, i per tal de minimitzar l'impacte que suposava suprimir un dels esdeveniments més representatius de l'àrea de promoció de la ciutat, s’ha arribat a un acord per tirar endavant una nova edició de la campanya de descomptes en estades, àpats i activitats.

La 8a edició de l’Olotx2 serà possible per una reducció de la partida destinada a la difusió que, com a contrapartida, augmentarà la promoció a través de xarxes socials. Un altres dels canvis afecta a la gestió de la comunicació, una part de la qual assumiran els tècnics de les diferents les entitats que hi participen. També hi haurà una reducció a part de les activitats complementàries a la campanya del’Olotx2 2020.

Els diferents establiments estan ultimant les propostes per a l’Olotx2 que es podrà començar a reservar a partir del 27 de gener a www.olotx2.cat. Un cop hagi finalitzat aquesta edició, l’Ajuntament i les quatre entitats implicades iniciaran un procés per reformular aquesta proposta, que va néixer fa vuit anys en plena crisi econòmica. Aquesta voluntat de canvi ja s’havia acordat durant l’any passat així com el compromís de l’Ajuntament d’Olot en impulsar una nova campanya de promoció durant el primer trimestre de l’any a partir del 2021 amb la mateixa dotació pressupostària que tenia l’Olotx2 i que sigui una oportunitat per posar en valor el territori.

L’Olotx2 és un esdeveniment que vol contribuir en la consolidació de la marca Olot-Garrotxa com a destí turístic molt complert i obert tot l’any. Aquesta campanya és una mostra del que es pot fer tot l’any, amb la diferència que durant els dies de celebració, l’oferta serà 2x1 (paga per una persona i en gaudeixen dues). Durant els dos dies de l’Olotx2 es podrà continuar descobrint l’extensa i variada oferta de la ciutat i la comarca gràcies a la iniciativa de les diferents empreses participants.