Hostal* Sant Bernat - Olot

Hostal* Sant Bernat

Hostal* Sant Bernat - Olot

Ctra.de les Feixes, 29-31
Olot -
WiFi Sostenibilitat

Hostal renovat i ampliat el 2008 amb una gran tradició i dedicació dins l’hoteleria i el turisme. Actualment, la tercera generació segueix la tradició familiar, assumint els canvis en el temps. El nostre propòsit és donar la màxima qualitat i servei als nostres hostes amb un tracte familiar i acollidor.

Situació

Situat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica a Olot, a la Falda del volcà Montsacopa, a 15 minuts del cràter i a 5 minuts de la Plaça Major.
Un lloc tranquil, assolellat, panoràmic enjardinat i cèntric. És un lloc privilegiat per la gran panoràmica de la qual gaudeix.

Habitacions

30 habitacions dobles

7 habitacions individuals

Preu pensió

Dormir+ esmorzar 30€

Mitja pensió 39 €

Servei habitacions

Totes amb bany, climatitzades individualment, TV i satèl lit, internet, algunes amb balcó, servei de Mitja Pensió amb menú a escollir i l´esmorzar és a la carta.

Serveis pensió

Establiment recomanat a la guia ROUTARD.
Sensibilitzats amb el medi ambient havent fet varies actuacions. 

Establiment conscient dels nous canvis que, en col.laboració amb Turisme Garrotxa i amb l’ajuda del programa ADAPT, porta a terme reformes i noves maneres de gaudir del turisme.
Al nostre hostal, a banda de gaudir i disfrutar de la tranquilitat i la naturalesa, també és un punt d’informació on els podran assesorar i guiar per la nostra comarca, segons els interessos de cada persona.
També disposem de garatge preparat per les bicis que acompanyen els nostres clients per la nostra comarca.

• L' entorn
Olot és la capital de la comarca de la Garrotxa. És una ciutat especialment coneguda pel seu interès natural i per formar part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. En el terme municipal d'Olot es troben quatre volcans: el Montolivet, el Montsacopa, la Garrinada i el Bisaroques. Les contrades del voltant d'Olot també guarden un ric patrimoni natural amb els Aiguamolls de la Deu i la Moixina (un bosc amb aiguamolls), la Fageda d’en Jordà (excepcional a Catalunya i en el clima mediterrani per estar situada en un lloc pla), els volcans de Santa Margarida (que té un gran cràter amb una capella al centre) i el Croscat (amb un gran tall resultat de l'extracció de gredes que es va dur a terme en aquest volcà i que permet observar les capes de greda interiors).