Ramon - Olot

Ramon

Ramon - Olot

C. Bolós 22
Olot -
Capacitat: 70 persones
WiFi

El restaurant Ramon va néixer l'any 1985 de la mà de Ramon Cros i Elvira Alives després d'anys de treball en un bar confeccionant tapes i plats combinats.
La curiositat culinària i la complicitat dels clients els va empènyer a millorar dia a dia fins dedicar-se exclusivament al restaurant, amb els anys i sumant actius familiars, Josep Cros al menjador i la Berta Agulla a la cuina es va prendre la decisió d'exclusivitzar els esforços i així el 2004 va néixer el nou Restaurant Ramon. Està situat al centre de la ciutat, darrera la plaça Clarà i a prop del cinemes d'Olot, com del centre històric i comercial.

La seva filosofia de treball és simple, bon producte i acurada elaboració, sense amagar les virtuts innates dels materials, el més important és saber la procedència dels aliments, ja que aquests són els veritables protagonistes dels seus plats.
La comarca de la Garrotxa és una zona privilegiada pel que fa a paisatges i productes, una bona font d'inspiració, amb una estacionalitat molt marcada que ofereix innombrables sabors i textures que condueix a deixar-nos portar i aprofitar el que la terra ofereix a cada estació per elaborar els plats com: cargols, bolets, verdures de l'horta, aus de corral, peces de caça, herbes aromàtiques, etc.

Disposen de dos menjadors amb una capacitat de 50 persones i per a les nits d'estiu un menjador exterior cobert.
Les taules estan distribuïdes àmpliament, ja que algunes de les especialitats de la casa són postres flamejats i l’ steak tartar, tots ells elaborats davant del client. També disposen d'un saló reservat amb una taula central quadrada molt espaiosa, ideal per a reunions familiars o d'empresa i amb capacitat per a 18 comensals.

Horari

De dilluns a diumenge de 13.00h a 15.30h i de 20.30h a 23.00h
Diumenge al vespre nomès obert per encàrrecs.

Dijous descans setmanal.


Àpats

Menú diari de migdia
Menú de cap de setmana
Preu mig carta de 30 -35€
Especialitzat en plats per a celíacs amb una carta expressa.
Disponibilitat per a banquets

Serveis

Terrassa amb capacitat per a 60 persones. Wi-fi. Adaptat per a discapacitats.

youtube