Hotel*** L'Estació - Olot

Hotel*** L'Estació

Hotel*** L'Estació - Olot

Av.estació 2
Olot -
WiFi

L'Hotel Estació, és un espai de confort i familiar prop del centre d'Olot. Un hotel de 3 estrelles inaugurat el gener del 2012, està format per 16 habitacions entre individuals, dobles, a possibilitat de llit de matrimoni i especials per a persones discapacitades, equipades amb TV, WC complerts, climatització de fred i calor individualitzada, connexió Wifi a totes les habitacions, accés a les habitacions amb ascensor, facilitat a la zona de pàrquing per al seu vehicle.

A més, hi ha servei de bar i cafeteria obert tot el dia que ofereix la possibilitat de compartir un refresc, una copa, un cafè o el que els hi vingui de gust.
Al matí podran gaudir d'un complert i variat esmorzar tradicional de la Garrotxa, en el qual podran escollir el que els vingui més de gust: fesols de Santa Pau amb botifarra, embotits eleborats a la Garrotxa, etc.

També disposa de restaurant que serveix una cuina tradicional elaborada amb productes frescos locals i ingredients frescos de primera qualitat, i especialitzada en plats de peix i marisc, i es poden fer mariscades per encàrrec.

Horaris

Esmorzar de 06.00h a 11.00h
Dinar de 13.00h a 16.00h
Sopar de 19.30h a 22.00h

Àpats

Mariscades per encàrrec.

Serveis

Internet i Ordinadors a disposició dels Clients.

Servei de perruqueria.