La Vinoteca - Olot

La Vinoteca

La Vinoteca - Olot

Plaça de l'Hospital, 5
Olot -
Capacitat: 44 persones
WiFi Sostenibilitat

A la plaça mercat hi trobem la Vinoteca que ofereix tres espais ben diferenciats per poder gaudir de cada moment del dia.

La barra-botiga, tota envitrallada per 3 dels 4 cantons, amb una il·luminació molt especial i acollidora, i sobre la qual, en el primer pis  hi ha situada la cuina, un espai de treball de gran comoditat on l’equip de cuina deixa anar la seva imaginació i bon fer.

En aquest espai s'hi poden fer tasts de vins, cava o altres licors, degustar alguna de les tapes que elaboren, i d'altres llaunes que venen, ideals per a un bon vermut. A més a més, disposen d'una selecció de productes gurmet: pastes, fumets, formatges, entre altres. Per altra part, es poden comprar els i tots els productes exposats. 

Els altres dos espais són la terrassa exterior, una terrassa entarimada oberta tan estiu com hivern, còmoda, pràctica i confortable, i una pèrgola bioclimàtica condicionada. Quan fa fred, es climatitza mitjançant calefacció de pellets, que fa que la calor es distribueixi de manera natural per l’aire provocat per la mateixa pèrgola.

La Vinoteca és una botiga que disposa d'una extensa carta de vins, caves, licors, productes gurmet, embotits ibèrics, pastes i arrossos, conserves gurmet Peperetes, xocolates i bombons, i d'elaboració pròpia, que es poden comprar directament al comerç, o bé a través de la pàgina web www.wine2box.com i t'ho porten a casa. També disposen de vi per comprar a granel, i d'una àmplia selecció de cerveses artesanes. 

Horaris:

Dilluns i dimarts de 09.00h a 17.00h

Dimecres i dijous de 09.00h a 20.00h

Divendres i dissabte de 09.00h a 21.00h

Diumenge descans setmanal

Hi ha un pàrquing just sota la plaça mercat on està ubicada la botiga.