La Perla - Olot

La Perla

La Perla - Olot

Ctra de la Deu 9
Olot -
Capacitat: 90 persones
WiFi

El restaurant de l'Hotel La Perla, situat a 15 minuts a peu del centre de la ciutat d'Olot i a 5 minuts dels Paratges de la Moixina, i a 300 metres de la piscina municipal. Es tracta d'un lloc acollidor i familiar amb un bon servei al client. Disposa d'instal.lacions renovades, i de més de 25 anys d'experiència.

El servei de restaurant ofereix la possibilitat de gaudir, cada dia, d’un menú per a dinar o sopar que permet escollir entre diversos plats cuinats amb productes de qualitat i preparats d’una manera equilibrada i variada.

També es pot gaudir de la cuina de la Garrotxa i d'un Menú Gastronòmic basat en productes autòctons i elaborat amb el coneixement i de manera tradicional.

Al matí, per esmorzar, ofereixen un complet, variat i saludable buffet en el qual es pot escollir el tipus d’alimentació que més plagui: iogurts de La Fageda, embotits garrotxins, cereals, pa amb tomata, formatges, fruita, brioixeria, etc.

La cafeteria està oberta tot el dia, ofereix la possibilitat de compartir un refresc, una copa o un cafè. També, de gaudir d’un espai per jugar-hi a jocs de taula, fer-hi petar la xerrada, llegir-hi el diari, etc.

L'Hotel La Perla i l'Hotel Apartament La Perla roman obert tot l'any, incloent esmorzar bufet

Horaris: 

De dilluns a diumenge de 13.00 a 15.00 i de 20.30 a 22.00