Noticies

Cuina Gran

07/03/2014

En el marc de la 13a Fira de l’Embotit que tindrà lloc el 22 i 23 de març de 2014 al Firal d’Olot, des de l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat (IMPC) com a organitzadors de
l’esdeveniment firal amb la col·laboració...

Veure

Fira de l'Embotit a Olot

06/03/2014

Els dies 22 i 23 de març es portarà a terme una nova edició de la Fira de l'Embotit a Olot.

L' Associació d'Hostalatge de la Garrotxa i el col•lectiu Cuina Volcànica gestionaran les activitats de l'espai tast situat al Firal....

Veure

Valoració Olotx2 segona edició

05/03/2014

Les valoracions de la segona edició de l'Olotx2 han estat molt positives, s'han complert els objectius de donar a conèixer la ciutat i de retruc tota la Garrotxa, augmentant el nombre de visitants, i per tant les pernoctacions en...

Veure

Viu Olot el doble!

31/01/2014

Els dies 22 i 23 de febrer podràs viure Olot el doble. Dos dies de promocions, descomptes, obsequis molt atractius, i un munt d'activitats gratuïtes que animaran els carrers de la ciutat d'Olot. 

40 allotjaments de la comarca posen a...

Veure

8 i 9 de febrer 2014- Fira del Fajol a Batet de la Serra

30/01/2014

Batet de la Serra ja està enllestint els preparatius i l'organització de la nova edició de la fira del Fajol.

I la participació del col·lectiu Cuina Volcànica no hi pot faltar!

Els restaurants: Hostal dels Ossos, Can Xel, La Deu,...

Veure

19 de gener 2014-Fira del Fesol de Santa Pau

08/01/2014

Alguns dels nostres restaurants seran presents a la Fira del Fesol de Santa Pau que se celebrarà aquest diumenge, 19 de gener dins el marc de la Fira de Sant Antoni.

A partir de les 12 del migdia, a la plaça Major del municipi, es...

Veure

19 de gener de 2014-Fira del Fesol de Santa Pau

03/01/2014

Alguns dels nostres restaurants seran presents a la Fira del Fesol de Santa Pau que se celebrarà el pròxim 19 de gener dins el marc de la Fira de Sant Antoni.

Diumenge, a partir de les 12 del migdia, a la plaça Major del municipi, es...

Veure

Agremia't a l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa

10/12/2013

Aprofita l'oportunitat i agremia't a l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa.

Tot aquell qui ho faci es publicitarà a la revista Tot Garrotxa que Turisme Garrotxa està a punt de publicar. La revista anual inclou activitats per fer,...

Veure

Èxit dels tallers gastronòmics a l'Olot, temps de Nadal

09/12/2013

Dissabte, 7 de desembre 2013, l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, Cuina Volcànica amb la col·laboració del pastisser Lluís Riera, vam organitzar dos tallers gastronòmics dins el marc de la campanya de l'Ajuntament d'Olot,...

Veure

Tallers gastronòmics a l'Olot, temps de Nadal 2013

04/12/2013

L'Associació d'Hostalatge participa, novament, a la campanya de Nadal de l'Ajuntament d'Olot. I ho fa amb la realització de dos tallers, el dia 7 de desembre.

Un és el taller destinat als més menuts que es titula "Menja't el...

Veure

Carme 13, nou agremiat a l'Associació d'Hostalatge

02/12/2013

Carme 13 pa i pastissos és un nou agremiat de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa.
Es tracta d'un comerç especialitzat on s'utilitzen matèries primeres naturals i tradicionals i pretén recuperar el pa de sempre, fet amb llevat...

Veure

Agremia't a l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa

02/12/2013

Aprofita l'oportunitat i agremia't a l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa.

Tot aquell qui ho faci es publicitarà a la revista Tot Garrotxa que Turisme Garrotxa està a punt de publicar. La revista anual inclou activitats per fer,...

Veure

Inauguració del nou bar Sant Ferriol a Olot

28/11/2013

Aquest divendres 29 de novembre, a partir de les 17h i fins les 20h, inauguració del nou bar Sant Ferriol d'Olot, que després d'uns mesos, torna a obrir les portes amb nous propietaris i un nom nou. Es troba al carrer que porta el...

Veure

Sopar de la patata móra

14/11/2013

Aquest dissabte, 16 de novembre i a partir de les 21h, el restaurant l'Hostalet dels Hostalets d'en Bas ofereix el tradicional sopar de la patata móra.

MENÚ:

- Patates braves de l'Hostalet
- Crema de patata amb trompetes
- Nyoquis mar i...

Veure