Vine al sopar de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa
03/10/2019
El dimecres 23 d’octubre a les 20.30h al Saló de Banquets de la Torre dels Til·lers de Les Planes d’Hostoles, es donarà el tret de sortida de la Mostra Gastronòmica, com ja és tradició es farà amb un sopar elaborat pels 15 restaurants participants. Cadascun d’ells elabora un plat que després forma part del menú individual que crea cada restaurant, i que ofereix durant el més de la Mostra en el seu establiment.
Per reservar els tiquets del sopar es pot fer a través del telèfon 607401947 o bé, enviant un correu a ngimenez@garrotxahostalatge.cat
El preu del sopar és de 60€ IVA inclòs
Menú degustació de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa
Aperitiu
Amanida de carn de perol amb vinagreta de magrana - La Curenya
Patata d’Olot gratinada amb crema de siurenys i formatge - Ca la Matilde
Macarró de barrejat de fesols - Cuina del Mercat
Cornet de formatge mas farro amb tomàquet confitat i gelat de herbes aromàtiques de temporada - Fonda Barris
Cremós de bolets amb salsa de formatge de la Balda i cruixent de pernil - Mas Siubès
Cassoleta de fesols de Santa pau amb tripa de bacallà i bolets - Cal Sastre
Cebiche lleuger de gamba, tomàquet de Montserrat i escuma agredolça de llima
Arcada de Fares
Del galliner al plat: ou fresc del dia de diferents colors, patata, mongeta verda, pastanaga, pebrot vermell - Les Cols
Terrina d’ànec amb compota de peres a la Ratafia - Sant Miquel
Melós de porc amb puré de moniato i oli de tòfona - Can Morera
Rull de xai amb carbassa i crema de moniato - L’Hostalet
Producte convidat: Buffet d'ostres La Belle Huitre - Peixos Ros (proveïdor convidat)
A taula
Espatlla de cabrit desossada amb calamar farcit i compota de poma àcida
Hostal dels Ossos i Font Moixina
Bescuit de festucs amb iogurt de La Fageda, gerds i llima - Can Xel
Acompanyaments: Xuixo de crema de ratafia, carquinyoli de fajol amb festucs, i bombó de farro amb xocolates i blat de moro – La Quinta Justa
Aigua Font Vella
Pa de la Fleca Carles de Les Planes d’Hostoles
Oli de Pau
Cafès Callís
El Celler:
Celler Empordàlia – DO Empordà
Sinols blanc 2018
Sinols rosat 2018
Sinols criança 2017
Antima 2017
Sinols Garnatxa
Freixenet vintage brut nature reserva
Freixenet blanc de blancs
Ratafia Russet
Barra de gintònics Jodphur de Masoliver Group i tònica Royal Bliss Premium
Plat de la 35a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa gentilesa de Suministres Girona