< Noticies

VIII Ruta de les Tapes

24/05/2018

Menja't Olot d'una mossegada! 

Arriba la 8a edició de la Ruta de les Tapes d’Olot. De l’1 al 30 de juny, 20 establiments de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, oferiran una tapa més un quinto Moritz per 2,8€. Aquest any, com a prova pilot, s’ha convidat a un municipi de la comarca a participar a la Ruta, és el poble de Riudaura, que hi participa amb el seu únic restaurant Ca la Pilar. 

El fulletó segueix la línia dels anys anteriors, hi apareixen tots els establiments participants amb la imatge de la seva tapa, serveis i un mapa on hi són tots ubicats, per donar al tapejador la màxima informació alhora de crear-se la seva pròpia ruta. El passaport, es manté amb 8 caselles per segellar, tal i com es va iniciar l’any passat, 5 caselles perquè hi posin el segell els establiments del centre, i 3 per als establiments de l’entorn, que es troben diferenciades en colors, per tal mantenir l’equitat i la igualtat entre els participants a la ruta, alhora de poder ser votats per als tapejadors (14 del centre i 6 de l’entorn). La diferenciació de colors, es manté a tots els espais del fulletó, mapa i fitxa de l’establiment. Entre els tapejadors que segellin les 8 caselles i votin la tapa que més els hi hagi agradat de les 8, se sortejarà un cap de setmana a l’Aparthotel L’Avenc de Tavertet. Es recupera el sistema de votació tradicional, i que s’havia utilitzat al llarg de les diferents edicions de la ruta, per selecció la Millor Tapa Popular, que s’amplia a reconèixer les tres tapes més votades, per contra, no es recupera i desapareix el reconeixement de la Millor Tapa Professional.

Els fulletons es podran trobar en els establiments participants i en l’Oficina de Turisme d’Olot.

Es mantenen els concursos a les xarxes, tant a facebook com a Instagram, però aquest any a més de guanyar àpats, també es podrà guanyar cultura, entrades per anar a veure algun dels espectacles de tardor, programats al Teatre Principal d’Olot.

www.facebook.com/rutatapesolot

Instagram @garrotxahostalatge

#rutatapesolot

Es tracta que en segueixin per les diferents xarxes, perquè hi aniran trobant sorpreses.

EL TAPÒDROM

La ruta s’inaugura amb El Tapòdrom el divendres 1 de juny de 19.00h a 21.30h a la Sala Torín, on es podran provar totes les tapes de la Ruta fins a esgotar existències. La idea és la primera tapa al Tapòdrom per després continuar la ruta pels bars i restaurants d’Olot. En total es prepararan unes 1000 tapes.

Aquest any, hi haurà l’actuació de jazz amb el grup Pascal Trio. Durant el transcurs del Tapòdrom se sortejarà entre els assistents un àpat en un restaurant de Cuina Volcànica per a dues persones.  

I pels més menuts, hi haurà un Espai Kid, on deixar anar la creativitat, dibuixar, fer manualitats, un espai per distreure’s.  

A més a l’exterior de la sala, just a l’entrada s’hi muntarà un photocall amb el 600 de Moritz i atrezzo. Les fotos es podran penjar i etiquetar a Instagram, i les més originals, podran guanyar un lot de productes Moritz.

Passaport-Ruta-Tapes_201820180524.pdf