Minuta del Sopar de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa
16/10/2015
La Mostra s’inicia amb un sopar on hi ha la representació de varis restaurants de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, del Col·lectiu Cuina Volcànica, i dels dos restaurants amb Estrella Michelin de la Garrotxa, que ofereixen un sopar format per un variat aperitiu elaborat pels restaurants participants a l’acte, un plat principal, i unes postres.
Aquest any el sopar es portarà a terme el dimecres 28 d’octubre al Restaurant Ca l’Enric de la Vall de Bianya a les 20.30h. Per reservar els tiquets de la Mostra es pot fer trucant al 607 40 19 47 o bé enviant un missatge a info@garrotxahostalatge.cat
El preu del sopar són 50€/persona
Aquí teniu la MINUTA DEL SOPAR:
APERITIU
De fajol , espagueti, brou fumat – Les Cols**
Capuccino de ceps amb galetes de tortell d’Olot – La Cuina del Mercat
Croqueta de patata mora trufada – Sant Miquel
Cornets de formatge serrat d’ovella Mas Farro amb fruits de tardor – La Quinta Justa
Mousse de foie amb reducció de ratafia i crumble de farro – Can Morera
Barrejat de fesols de Santa Pau amb botifarra de perol – Cal Sastre
Rotllet de salmó fumat amb verdures del nostre hort i caviar – Can Mota
Saltat de calamars, verdures i ruca amb iogurt de La Fageda – Can Xel
Suprema de bacallà confitat amb crema de carbassa i alls tendres – Font Moixina
Pilotilles de vedella Mas La Carrera amb salsa d’anet – L’Hostalet
Llom de porc llaminer – Hostal dels Ossos
Civet de senglar amb ceps – Ca la Matilde
A TAULA
Milfulls de vedella amb salsa de cafè de París – Ca l’Enric*
La ratafia i els seus 7 ingredients principals – Ca l’Enric*
Pa de la fleca Pa Nàsia d’Olot
Oli de pau – Empordàlia
ENTRETENIMENTS
EL CELLER
Aigua Font Vella
Celler Empordàlia – DO Empordà
Sinols blanc 2014
Sinols rosat 2014
Sinols negre 2014
Sinols Criança
Balmeta 2013
Coromina 2011
Sinols Garnatxa
Brut Nature Gran Reserva Torelló – DO Cava
Cafès Callís
Ratafia Russet
Plat de la 31a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa gentilesa de Suministres Girona