< Noticies

Ser d'Olot té premi! +30€ al Garrotxa Approp

26/07/2022

L’Ajuntament d’Olot impulsa una nova campanya de reactivació econòmica i de suport als establiments de la ciutat. Del 12 de setembre al 26 de novembre, les 1.500 primeres persones d’Olot que facin una compra de 30 € combinant dues categories del Garrotxa Approp rebran 30 € més per gastar als establiments de la ciutat inclosos a l’aplicació.

 

Donada l’evolució i l’impacte de la pandèmia generada per la Covid-19 i amb l’objectiu de reactivar l’activitat comercial i d’hostaleria de la ciutat, l’Ajuntament d’Olot posa en marxa la campanya + 30€. Amb el suport de l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Placers d’Olot s’impulsa aquesta iniciativa que vol incentivar la compra en els allotjaments, restaurants, comerços, serveis i activitats de cultura i oci de la ciutat.

 

Amb la campanya + 30€ les persones a partir de 16 anys d’edat empadronades a Olot que facin una compra de 30€ combinant dues categories de l’aplicació Garrotxa Approp rebran 30 € més per gastar-se als establiments de la ciutat. Un total de 1.500 persones es podran beneficiar de la campanya, que començarà el 12 de setembre i finalitzarà el 27 de novembre de 2022. Per acollir-s’hi cal tenir 16 anys o més, està empadronat a Olot en el moment d’inici de la campanya i ha de tenir el NIF entrat a l’aplicació Garrotxa Approp. Han de fer una despesa mínima inicial de 30 € combinant categories diferents de l’app, és a dir, un restaurant i un comerç o una activitat cultural i un allotjament... en qualsevol establiment adherit a la plataforma Garrotxa Approp i si és dels 1.500 primers, l’aplicació li generarà una guardiola a banda amb els 30 € per gastar en establiments d’Olot adherits al Garrotxa Approp. Cada persona tindrà dret a un únic val regal.

 

L’Ajuntament d’Olot vol obtenir un impacte mínim de 90.000 € per als establiments de la ciutat a través de l’aportació de vals per als olotins i les olotines que apostin pel consum local i de proximitat.

 

Garrotxa Approp és una aplicació promoguda per l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, l’Associació de Placers d’Olot i DinàmiG que permet als compradors acumular un 3% de les compres fetes als establiments locals adherits al projecte i utilitzar-los en properes compres en la mateixa xarxa d’establiments amb l’objectiu de fomentar el consum local a la Garrotxa.

 

Actualment, l’aplicació compta amb més de 90 establiments, té més de 7.700 usuaris donats d’alta des de la seva posada en marxa el mes de novembre del 2020 i més de 2,8 milions d’euros han passat per l’app, retenint d’aquesta manera la despesa i donant vida al territori.

 

Els establiments que vulguin adherir-se al Garrotxa Approp poden fer-ho a través de la pàgina web garrotxaapprop.cat. Per dubtes i/o suport poden enviar un correu electrònic a gestio@garrotxaapprop.cat o trucar al 972260152.

 

Tota la informació de la campanya + 30€ es pot consultar a www.descobreixolot.cat