< Noticies

Ruta de les Tapes 2023

26/04/2023

La Ruta de les Tapes d’Olot torna durant el mes de maig. Del 5 al 28 de maig 17 establiments de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, oferiran una tapa més un quinto de cervesa Estrella Galícia per 3,75€

Arriba a l’11a edició mantenint el seu objectiu, que és ser un esdeveniment social que generi una dinàmica de mobilització ciutadana i en promogui els bars i restaurants que en formen part.

La proposta gastronòmica de cada establiment es podrà consultar a un tríptic que s’editarà amb tota la informació relacionada amb la ruta i a la web https://www.garrotxahostalatge.cat/ca/ruta-de-les-tapes-2023. En aquests espais també es podran consultar els horaris que cada establiment oferirà la seva tapa i els espais de cada local on es podran degustar, una informació molt important perquè la ruta funcioni i el tapejador tingui una bona experiència.

Pel que fa a la votació de les tapes per part dels tapejadors serà en format digital com es va iniciar l’any passat. Votar les tapes, és farà a través de la lectura d’un codi QR que el trobaran tant en els tríptics de la ruta, en cartells, com en els sobretaules que els bars i restaurants tindran amb la informació de la seva tapa i el codi. També la podran votar accedint directament a la web de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.

Quan el tapejador escanegi el codi QR amb el seu mòbil, serà dirigit a una pàgina on s’haurà de registrar i podrà votar les tres tapes que més li hagin agradat,  això sí, en una única votació. D’aquestes votacions en sortiran els reconeixements a les tres Millors Tapes Populars del 2023 escollides pels tapejadors de la ruta.

Per altra part, el reconeixement a les tres Millors Tapes Professionals del 2023 el portaran a terme un jurat format per persones de diferents àmbits que recorreran els establiments de la ruta, i valoraran les tapes in situ. Quan s’acabi la Ruta de les Tapes posaran les valoracions en comú i les escolliran. La identitat dels membres del jurat es mantindrà oculta fins que s’acabi la ruta.

Guanya!!! Quan els tapejadors hagin fet la lectura del codi QR i hagin votat la tapa entraran en el sorteig de:

  • Una estada gastronòmica per a dues persones a l’Ecoturisme Can Buch Hotel.
  • Vals de 25€ de descompte per gastar a la parada de Jordi Vilarrassa de la Plaça mercat d’Olot.
  • Un àpat per a dues persones en un restaurant de Cuina Volcànica.
  • Lots de cervesa amb les seves copes d’Estrella Galícia.

A més a més, a través de l’Instagram @garrotxahostalatge es faran diferents sortejos entre els seguidors, per això és important seguir el compte. Podran guanyar dos passaports sencers i gratuïts per fer la Ruta de les Tapes 2024 i un Scape Room Un sacco di sangue per a 4 persones al Museu dels Sants d’Olot.

El patrocinador de la ruta d’enguany és cervesa Estrella Galícia dona suport al gremi i  és distribuïda per BeiBo Cash.

Aquells tapejadors que vulguin compartir la seva experiència, ho poden fer etiquetant-nos i utilitzant el hashtag #rutatapesolot.