< Noticies

Presentació de la II Fira Orígens

24/10/2013

La Fira Orígens d’Olot es presenta a Barcelona.

El restaurant l’Angle ha estat l’escenari escollit per donar a conèixer el programa d’activitats.

 

L’Ajuntament d’Olot i l’empresa Pep Palau, von Arend Associats, empresa organitzadora de la Fira, han volgut presentar, aquest any, la Fira Orígens a Barcelona. S’ ha fet aquest dimecres 23 d'octubre a les 19:30h al restaurant Angle, dirigit per Jordi Cruz, i amb l’assistència del mateix Jordi Cruz, Fina Puigdevall del Restaurant Les Cols, Pep Palau de l’empresa Pep Palau, von Arend Associats, Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot, el regidor de Promoció d'Olot Estanis Vayreda i Gerard Xifra president de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.

L’Associació d’Hostalatge participem, igual que l’any passat, de La Fira Orígens, que es farà a Olot els pròxims 9 i 10 de novembre a la capital de la Garrotxa. El col·lectiu de Cuina Volcànica oferirà una demostració de cuina en directe dins l’apartat batejat amb el nom d’Aula de Cuina. A, més l’Associació tornem a apostar pels tallers per a nens que, en la primera edició van ser tot un èxit. Els més petits disposaran del seu espai on se sentiran protagonistes de la fira. L’aula dels nens acollirà, tant dissabte com diumenge, tallers entorn la fruita, el pa, la xocolata i les amanides. Podran participar d’aquests tallers adquirint un tiquet de 2€ a l’entrada del recinte.

La Fira Orígens és un esdeveniment enogastronòmic on els productors i els productes agroalimentaris de qualitat són els principals protagonistes. En aquesta segona edició es comptarà amb més de 90 productors.