< Noticies

Olotx2! 22, 23 i 24 de febrer

29/01/2019

Del 22 al 24 de febrer torna l’Olotx2. Ja es poden consultar totes les propostes a la  pàgina web www.olotx2.cat per poder fer les reserves als restaurants i allotjaments participants de la Garrotxa. 

L’Olotx2 començarà el divendres 22 de febrer amb l’espectacle iTime d’en Peyu, a les 20.30h a la sala El Torín, continuarà el dissabte 23 amb actuacions musicals en diferents escenaris repartits pel centre de la ciutat i s’allargarà fins diumenge a les 11.30h amb l’actuació adreçada al pública familiar de Funkids. Durant els tres dies de la campanya es podrà gaudir per dos i pagar per un en allotjaments, restaurants, bars, comerços, perruqueries, pàrquings, activitats, espectacles, etc. 

El 7è Olotx2 manté el format de les darreres edicions. Es tracta d’un cap de setmana per viure amb intensitat Olot i la comarca amb l’objectiu de promoure i donar a conèixer el territori com a destinació per a tot l’any. 

Tot i això, una de les novetats d’aquest 2019 és que, conjuntament amb l’Associació de comerciants, hem apostat per fer coincidir la campanya Olotx2 amb la Botiga al carrer. Es tracta de dos campanyes que es complementen i que pensem que poden beneficiar-se una de l’altra. 

Es tracta d'una iniciativa per promoure i donar a conèixer el territori com a destí turístic concentrant en un cap de setmana les activitats que es poden dur a terme durant tot l'any, organitzada per l'Ajuntament d'Olot en col·laboració amb Turisme Garrotxa, l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa i l'Associació de Comerciants d'Olot.

www.olotx2.cat