< Noticies

III Ruta de les Tapes d'Olot

18/07/2013

De l'1 al 30 de juny Olot es convertirà per tercer any consecutiu en l'escenari de la Ruta de les Tapes. Un total de 25 bars de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa han creat una xarxa gastronòmica per la ciutat d'Olot que permetrà degustar una saborosa varietat de tapes.

La promoció és un quinto San Miguel més una tapa 2,5€. Per facilitar el recorregut pels bars i carrers de la ciutat s'ha creat un fulletó on hi apareixen tots els establiments participants amb la imatge de la seva tapa, serveis i un mapa on hi són tots ubicats perquè cadascú es creï la ruta que més li agradi.

El fulletó també compta amb un passaport format per 8 caselles que cada establiment marcarà a mesura que es vagin menjant les tapes, cada tapa dóna dret a una marca. Un cop omplert tot el passaport es pot dipositar a les urnes que es trobaran en el mateix establiment per optar als diferents sortejos que es portaran a terme. Els fulletons es podran trobar en els establiments participants i en l'Oficina de Turisme d'Olot.

A més d'anar de tapes i descobrir diferents racons de la ciutat, es donarà l'oportunitat de guanyar varis premis. Per una part, només per marcar totes les caselles del passaport es podrà optar a una nit amb sopar inclòs per a dues persones a l'Hotel El Ventós de Sant Iscle de Colltort. Per altra part, també se sortejaran diferents esmorzars en establiments participants a la Ruta complementats amb el Tiquet Museu Garrotxa, una proposta turística i cultural de la comarca iniciativa de Turisme Garrotxa i dels ajuntaments de Sant Joan les Fonts, Besalú i Olot que permet entrar a: Museu Comarcal, Museu dels Volcans, Museu dels Sants, Casa-Museu Can Trincheria, Centre d'Interpretació del Territori de Sant Joan les Fonts, Monestir Medieval de Sant Joan les Fonts, i audiovisuals de l'Espai Cultural Cúria Reial de Besalú i del Centre d'Interpretació del Patrimoni Jueu de Besalú.

Aquest any com a novetat, el concurs de fotos de la Ruta de les Tapes es farà a través d'Instagram. Els tapejadors s'han de fer una foto en algun dels establiments mentre fan la ruta i penjar-la a Instagram amb el hashtag oficial #RutaTapesOlot, addicionalment es poden utilitzar #mmmOlot2013 #DescobreixOlot @turismeolot @garrotxahostalatge. El participant que faci la foto més original i representativa guanyarà un menú per a dues persones al Restaurant Font Moixina d'Olot.

Durant tot el mes es podrà gaudir d'activitats complementàries que es poden combinar amb anar de tapes, en el fulletó se'n destaquen algunes com el Wevoo – Festival de western volcànic, el Memorial Santi Silvas o el Shopping Nit, es poden consultar totes les activitats del mes a www.agendaolot.cat

Igualment aquest any, es continuarà el concurs a la Millor Tapa Popular, escollida per al públic que pot fer la seva votació en el propi passaport de la ruta, i la Millor Tapa de la Ruta escollida per un jurat format per persones de diferents àmbits