< Noticies

Curs de higiene alimentaria i manipuladors d'aliments

19/06/2013

L'Associació d'Hostalatge ha organitzat un curs d'Higiene Alimentària i Manipuladors d'Aliments pels seus associats i pels establiments adherits a Turisme Garrotxa que pertanyen al conveni del sector de l'hostaleria.

El curs es portarà a terme el dimarts 18 de juny de 17.00 a 19.00 al Restaurant La Quinta Justa d'Olot . Es tracta d'un curs sense cost per l'associat subvencionat dins el pla de formació per a treballadors en règim d'autònom, i també per a treballadors en règim general d'establiments que no disposin de crèdit per bonificar de la seva empresa, i que encara no tinguin aquesta formació o l'hagin de renovar.

Per altra part, aquells establiments que tingueu treballadors en règim general que encara no tenen el certificat de manipulador d'aliments, feu-nos-ho saber, ja que des de l'empresa Gextion, amb la qual tenim conveni, us poden facilitar aquesta formació en el vostre establiment a partir del crèdit de formació bonificada.

Els establiments que us vulgueu inscriure al curs poseu-vos en contacte amb l'associació fins 13 de juny, i us farem arribar la documentació per a formalitzar la inscripció. Les places són limitades a 15 participants.