La família Rebull fa més de 80 anys que es dediquen a l'elaboració de pa, una experiència que els avala. Especialitzats amb el pa de pagès, coques i productes per celíacs, distribueixen el seu producte per la comarca. Són fidels a l’eleboració del pa tradicional des de 1933, i utilitzen matèries primeres de proximitat, ingredients naturals i ecològics.
A banda de la fleca, on es pot comprar el pa del dia a dia, brioxeria, pastes dolces, coques, i molts productes més, també disposen d'una botiga especialitzada en productes sense gluten. A més a més, a l'espai de cafeteria es poden desgutar qualsevol dels productes que ofereixen tant a la fleca, com a l'espai sense gluten.
L'entrada de la fleca tradicional és pel carrer de la Muralla, i l'entrada a la cafeteria i espai sense gluten és per l'avinguda Onze de Setembre.
Horaris:
De dilluns a dimecres de 07.30 a 16.00
Dijous i divendres de 07.30 a 19.00
Dissabte de 08.00 a 14.00