La història del grup Charito comença a Andalusia a l'any 1953 quan la Fina va decidir ajudar a l'establiment d'entrepans que tenia la seva àvia des de molt joveneta. Sis anys després es casa amb en Joan i decideixen migrar cap a Catalunya amb la seva primera filla, concretament a la província de Lleida on va començar la història del Charito.
El 1965 comencen a muntar establiments d'entrepans i menjar ràpid a les principals fires ambulants de Catalunya, en tenen fins a 6 de simultanis el que provoca que hagin d'obrir un obrador propi per poder satisfer les necessitats de tots els establiments, obrador que segueix actiu a dia d'avui.
El 1987 el matrimoni decideix obrir el primer Restaurant Charito Bar a la localitat de Sant Climent Sescebes, on hi havia la Base Militar i una alta demanda de menjar ràpid per l'afluència de militars de la zona i familiars que els visitaven. Per altra part, els llocs ambulants segueixen funcionant i comencen a expandir-se a grans esdeveniments d'arreu de Catalunya.
El 1993 els fills del matrimoni prenen el relleu del negoci, no serà fins a la següent dècada quan decideixen deixar les fires ambulants i centrar-se en les principals zones d'oci nocturn de la zona, aquesta estratègia fa que Charito Bar es doni a conèixer a tota la província. El 2014 obren un nou restaurant a Figueres, restaurant que a dia d'avui és la seu central de el grup.
I ara el Charito ha arribat a Olot, especialitzat en entrepans i hamburgueses d'autor amb pans de recepta pròpia, elaborats i enfornats diàriament al seu obrador, tot amb els millors ingredients, receptes i adobs propis, per gaudir al màxim dels seus entrepans.
Disposa de terrassa.
Horari:
De dimecres a diumenge de 19.00h a 24.00h