VIII Ruta de les Tapes - Olot

VIII Ruta de les Tapes

De l’1 al 30 de juny es portarà a terme la Ruta de les Tapes d'Olot, 20 establiments de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, oferiran una tapa més un quinto Moritz per 2,8€. Aquest any, com a prova pilot, s’ha convidat a un municipi de la comarca a participar a la Ruta, és el poble de Riudaura, que hi participa amb el seu únic restaurant Ca la Pilar. 

Entre els tapejadors que segellin les 8 caselles i votin la tapa que més els hi hagi agradat de les 8, se sortejarà un cap de setmana a l’Aparthotel L’Avenc de Tavertet.

Els fulletons es podran trobar en els establiments participants i en l’Oficina de Turisme d’Olot.

 Es mantenen els concursos a les xarxes, tant a facebook com a Instagram, però aquest any a més de guanyar àpats, també es podrà guanyar cultura, entrades per anar a veure algun dels espectacles de tardor, programats al Teatre Principal d’Olot.

www.facebook.com/rutatapesolot

Instagram @garrotxahostalatge

#rutatapesolot

 

Es tracta que en segueixin per les diferents xarxes, perquè hi aniran trobant sorpreses.

Establiments

Bar 6T7

Collonut 6T7
  • 972 272876
  • C/ dels Sastres 35 cantonada C/ Alta Maduixa, 24
  • Veure fitxa

Bar Can Xena

Shitake farcit de carn i gamba

Bar El Celler

Hamburguesa de xoriç amb formatge de cabra i mel

Bar Hostal del Sol

Mar, muntanya, brasa

Bar L'Ansat

Ansat Fusió. Calamar farcit de potetes i cocotxes de bacallà a la Biscaïna
  • 972271305
  • C. Sant Josep de Calassanç, 2 baixos
  • Veure fitxa

Bar Pekín

Tàrtar de bou amb base d'hummus de cigrons i figues confitades

Bar Restaurant Sa Dragonera

Galta de vedella amb marisc

Lògic Restaurant

Costelló amb salsa teriaky i timbal de patata

Restaurant El Nou Firalet

Risotto de carxofes

Restaurant La Brasera

Mousse de foie amb compota de poma i festucs

Restaurant La Cuina de l'Orfeó

Con d'alga nori de bacallà i gamba

Restaurant Les Pedretes

Vieira amb crema d'espàrrecs

Restaurant Umami

Bao de galta de porc al curri