Fonda Finet - Sant Feliu de Pallerols

Fonda Finet

Fonda Finet - Sant Feliu de Pallerols

C.Sant Antoni 3
Sant Feliu de Pallerols -
WiFi

A la capçalera de la Vall d'Hostoles, a Sant Feliu de Pallerols, amb un peu al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i l'altre a l'Espai d'Interès Natural del Collsacabra, us ofereix la pau i la diversitat del seu paisatge per a fer-hi una bona estada.

Restaurant centenari (5ª generació) des de l'any 1865, tracte familiar i cuina de l'àvia.

Tenen un menú diari, inclosos els dissabtes i diumenges, els preus oscil.len entre els 9 i 14 euros. També disposen d'una petita carta. Alguns dels plats típics que elaboren són l'escudella i carn d'olla, que elaboren cada dissabte d'octubre a maig, les albergínies farcides, les patates farcides, l'espatlla de xai al forn, les mongetes amb botifarra, entre d'altres.

Són dos els edificis que conformen la fonda: la Casa Fonda Finet, al carrer Sant Antoni,3 i la Nova Fonda Finet, al carrer Soler, 6. Està formada per habitacions dobles, individuals i familiars. Les habitacions de la Nova Fonda Finet compten amb bany complet, calefacció, televisió i terrassa amb vistes a la muntanya. Habitació per minusvàlids i ascensor. Les habitacions de la Fonda Finet disposen de dutxa, calefacció i televisió.

Horari

De dilluns a dijous i diumenge de 10.00h a 17.00h

Divendres i dissabte de 10.00 a 22.30

Dimecres descans setmanal.

Àpats

Menú diari (inclosos els dissabtes i diumenges)

Servei de carta.

Disponibilitat per a banquets.

Serveis

Sala d'esbarjo

Terrassa

Adaptat per a discapacitats.

Piscina exterior.

Jardí, sorral pels nens i parc infantil.

Facilitat per llogar bicicletes. 

Pàrquing.