Hostal** de la Rovira - Montagut i Oix

Hostal** de la Rovira

Hostal** de la Rovira - Montagut i Oix

C. Major, 1
Montagut i Oix -
WiFi

L’Hostal de la Rovira és una casa del segle XVI, acuradament restaurada i transformada en un establiment rústic d’allò més acollidor on una estada es converteix en una experiència rural, gastronòmica i de relax.
Ideal per a parelles, família o amics que vulguin passar uns dies envoltats de muntanyes i arquitectura romànica.

Un total de 20 habitacions perfectament equipades perquè et sentis com a casa i puguis gaudir del màxim descans i tranquil·litat. Totes elles amb bany, telèfon, TV, AA, calefacció i connexió wifi gratuïta.

Exquisita cuina tradicional catalana i de muntanya. Des de plats típics com les patates d’Olot o el bacallà a la catalana, fins a delicioses carns a la brasa. També podeu gaudir de les nostres especialitats com els canelons de la Rovira.
L’hostal disposa d’un ampli saló, un acollidor menjador per l’hivern i un altre per l’estiu amb capacitat per 120 persones.

L’hostal es troba a Oix, la capital de l’Alta Garrotxa que irradia estil del més pur romànic donada la gran concentració d’esglésies i ermites d’aquest estil artístic. La comarca limita amb l’Alt Empordà i el Ripollès, a pocs quilòmetres dels Pirineus i de la Costa Brava.
Oix és un lloc ideal per a excursionistes per la seva proximitat amb llocs de gran interès paisatgístic com el Puig de Bassegoda, el Puig de Comanegra, el Puig de Montmajor, la Cova del Bisbe, les Baumes d’Agulla, la Cova del Lladre, les Baumes de Caxurmay el Salt del Brull.

L’Hostal està obert tots el dies de la setmana, llevat del dilluns a les 16.00h fins dimarts a les 18.30h