Brinda per un nou any!!
Aperitius de benvinguda.
Crema de pernil ibèric amb vieira.
Caneló farcit amb botifarra i bolet amb beixamel de tòfona.
***
Rap amb patata a la forquilla i gamba de Palamós a la planxa.
Terrina de garró Duroc amb parmentier i salsa hoisín.
***
Pastís especial de Cap d'Any
Raïm de la sort i cotilló
Pa i aigua inclòs
Begudes i cafè a part.
Preu: 80€ IVA inclòs
Copa de cava rosat de benvinguda
Aperitius al plat
Milfulles de foie i poma
Coca de forner, tomàquet i pernil de gla
Cruixent amb gamba i pasta filo
Gyoza de verduresPrimer
Filet de llobarro fet al forn, fons de patata i ceba, pluja d’ametlles
Segon
Jarret de vedella ecològica, bolets i parmentier
Dolç
Mousse de torró, pols de neula
La Bodega
Vi blanc Inspirador D.O. Empordà
Vi negre 5 Finques D.O. Empordà
Cava Stars Brut Nature D.O. EmpordàAigua Mineral. Garrotxa
Cafè, infusions i copa de licorA més...
Raïm de la sort i bossa de cotilló
Música ambient fins les 3.00hTaula dolça
Preu: 90€ IVA inclòs
Degustació d'entrants
Anxova de Cadaqués, mantega fumada de Roopstop
Smoke house i pa de brioix
Torrada de panxeta ibèrica amb garota
Cruixent de pell de pollastre amb tàrtar d'escamarlà
Entrant segons producte de temporada
Entrant segons producte de temporada
Entrant segons producte de temporada
Tortellini fet a casa farcit de txangurro a la donostiarra
Segon a escollir
Llom de llobarro a la brasa
Colomí rostit amb el seu salmís
Filet de vaca vella a la brasa amb bolets a la crema
Txuleta simmental desossada amb pilpil de piquillos
Pre postres i Postres
Remolatxa, vainilla i fruits vermells.
Torró de Can Menció, avellana, taronja i xocolata
CAMPANADES I MÚSICA FINS A LES 03.00h
Preu: 90€ IVA inclòs
Beguda no inclosa
Còctel i snacks de benvinguda
Caneló de capó, trompetes de la mort i foie amb beixamel trufada i núvol de formatge d'ovella Mas Farró.
Suquet de rap i marisc sense feina.
Vedella cuita a baixa temperatura al Pedro Ximénez amb milfulles de tubercles i farcellets de verdures.
Sopeta de cítrics amb gelat de vainilla
Copa de Cap d'Any de torrons, xocolates i entrebancs.
Cafès i copa
Raïm de la sort i bossa de cotilló
---------------
Vi negre 3 Finques de Peralada
Vi blanc Cigonyes de Perelada
Vi rosat Espelt Lledoner
Cava Sumarroca Brut Reserva
-------------
A la taula de mescles per fer-nos ballar... feelgood DJ
Barra de begudes i ressopó durant el ball
------------
Preu: 148€ IVA inclòs
T'esperem a les 20.30h
SERVEI DE BUS
Per poder gaudir de la festa sense preocupacions posen a la disposició dels clients Servei de Bus, amb parades entre Cornellà de Terri i Les Preses.
Crispetes trufades
Esferes d'olives
Tàrtar d'ostra i tonyina amb salsa teriyaki
La mantega de foie gras
Xips casolanes amb maionesa de ceps i parmesà
Dim sum de perdiu en escabetx
Tataki de salmó fumat i salsa de iogurt cítric
Mojama de tonyina amb ametlles fregides
Ou de guatlla amb parmentier i tòfona
Terrina casolana de cabirol
---------------------------------------------------
Ravioli de gamba amb bullabessa i papada ibèrica trufada
Papillote de rap amb verdures d'hivern
Magret d'ànec a la brasa amb patates duxelles
-----------------------------------------
Postres de Cap d'Any
Raïm i cotilló
---------------------------------------------------
Preu: 115€ IVA inclòs
Pa i agua
Preu: 135€ IVA inclòs
Soplo Rafel Cambra.
Fontanars dels Afornas
Dominio del Cárabo. Rioja
Uma Brut Nature, gran reserva
Aigua, pa i cafè
Preu: 140€ IVA inclòs
Petits entrants
Almadroc i melmelada de figues
Poma caramel·litzada, foie
Brandada de bacallà, germinats i cruixent de panses
La croqueta, gorgonzola i nous
Bunyols de gambaPrimer
Caneló, confit d’ànec amb trufa i foie
Segon
Filet de vedella al foc de brasa, pebre verd i patata al caliu
o
Suprema de llobarro a la brasa i verduretesDolç
Volcanet de xocolata, gelat cítric i pols de Xixona
Celler
Vi blanc Cigonyes D.O. Empordà
Vi negre 5 Finques D.O. Empordà
Cava Brut Nature Stars D.O. Empordà
Aigua Sant Aniol. Garrotxa.
Cafè, infusions i copa de licorToc de campanes amb raïm de la sort
Bossa de cotilló i música ambientPreu: 80€ IVA inclòs
Aperitiu
Pebrots del piquillo confitats amb all formatge Montbru i pa de vidre
Croquetes de xipirons amb maionesa d'all negre
Porros lacats, espatlla ibèrica crostons de pa i piparres
Ravioli de verdures, rossinyols, salsa de bolets i tòfona
Sorbet de maduixa
Plats
Carxofes cruixents amb pop, papada ibèrica i salsa de romesco.
Carpaccio de gamba vermella, vinagreta de mandarina i brots.
Melós de vedella a la seva salsa, puré de patata al pesto i espàrrecs verds
Postres
Sopa de fruits vermells, crema de xocolata blanca, aromes cítrics i crumble d'ametlla
Celler
Els costums blanc - Terra Alta
Siós Cau del Gat - Costers del Segre
Ab Origine brut Nature Reserva - Giro Ribot
Raïm de la sort
Cafè i copes
Barra lliure i ball
Preu: 90€ IVA inclòs
Vi negre Dosterras DO MOntsant
Cava Torelló escumós Corpinnat
RaÏm de la sort
Cafè i copes
Barra lliure i ball
Preu: 85€ IVA inclòs
Recepció
Recepció de 20.30h a 21.00h
MenúTapetes de benvinguda
Suquet de rap de la costa amb gambeta vermella i pimentó de la Vera
Llagosta oberta a la planxa amb gírgola de card i mussolina d'all negra
Sorbet de grosella negra sobre fons cremós de iogurt de la Fageda
Filet de vedella criada a la Garrotxa amb salsa de foie
Pastís de fi d'any
Raïms de la sort i bossa de cotilló (a les 24.00h)
Cafès i barra lliure
Dos ambients de ball per donar la benvinguda al 2024
A la matinada
Mini de pernil ibèric, mini bikinis, coca dolça i xocolata desfeta
Celler
Aigües minerals Sant Aniol
D'Origen - Can Bas - Muscat ( D.O. Penedès)
D'Origen - Can Bas - Cabernet Sauvignonn ( D.O. Penedès)
Cava Pere Ventura Brut Nature Gran Reserva ( D.O. Cava)
Preu: 155€ IVA inclòs
Suplement de la 10€ amb la compra anticipada de dues consumicions de cocteleria o
gintònics Premium
(Consumició cocteleria el mateix dia: 10€)
Per reserves, al telèfon 972 261 004
Paga i senyal de 50€/persona en el moment de fer la reserva.
Caldrà recollir els tiquets abans del 24 de desembre fent la resta del pagament.
Les xips de tubercles amb espècies i mel.
Galetes salades amb sal negre i gengibre.
Bunyols de bacallà amb salsa agredolça de gengibre.
Corball, raïm i llet de coco.
Turró de foie amb cruixent d’avellanes i poma.
Tàrtar de llom baix de vaca madurada amb rovell curat i cruixent de coca.
Vieires, taronja, gengibre i espinacs.
Filet de vedella amb salsa de foie i cebetes glassejades.
Xixona, xocolata i ratafia.
Pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.
Aigües minerals. Celler vi blanc, negre i cava brut nature.
Cafè i bogeries per acompanyar.
Bossa cotilló. Raïms de la sort. Ambient musical.Preu: 90€ IVA inclòs
showcooking:
brou volcànic de benvinguda,
flor de neu, cotó fluix gelataperitius:
macaró de foie
lionesa de formatge i sobrassada
canapé de croissant amb salmó salvatge
tàrtar de tonyina Balfegó
blat de moro gelat, torrat i liofilitzatamb una subtil dolçor;
royale de ceba, vellut suaudel galliner al plat;
ou fresc del dia, tòfona negra de la Garrotxaun entrant de festa;
llobregant, parmentier, suc del seu corralde la llotja;
turbot, pil-pil de cavade la brasa i el foc;
filet de vedella de la Vall d'en Bas, cepsinspirada en la natura que ens envolta;
flor de cítrics, bombó gelatde la mà de Lluc Crusellas, World Chocolate Masters;
el rellotge de cap d'any
sorpresa de xocolatapansa blanca màgnum, d.o. alella
finca malaveïna màgnum, d.o. empordà
natura les cols mont-ferrant màgnum, d.o. cavaraïms de la sort i bossa de cotilló
ressopó:
pernil de gla tallat al moment
xocolata amb melindros
taula dolçabarra lliure
saxofonista Rudolfsax
música disco amb DJ KurbaJufré films
FLR
espectacle pirotècnicrecepció a les 20:00h
preu del menú: 195€ IVA inclòs