Cap d'Any 2023

Cap d'Any 2023

Brinda per un nou any!!

Establiments participants

Cal Sastre

Menú de Cap d'Any
Més info

Aperitius de benvinguda.

Crema de pernil ibèric amb vieira.

Caneló farcit amb botifarra i bolet amb beixamel de tòfona.

***

Rap amb patata a la forquilla i gamba de Palamós a la planxa.

Terrina de garró Duroc amb parmentier i salsa hoisín.

***

Pastís especial de Cap d'Any

Raïm de la sort i cotilló

Pa i aigua inclòs

Begudes i cafè a part.

Preu: 80€ IVA inclòs

 

 

Can Morera

Menú de Cap d'Any
Més info

Copa de cava rosat de benvinguda

Aperitius al plat

Milfulles de foie i poma
Coca de forner, tomàquet i pernil de gla
Cruixent amb gamba i pasta filo
Gyoza de verdures

Primer

Filet de llobarro fet al forn, fons de patata i ceba, pluja d’ametlles

Segon

Jarret de vedella ecològica, bolets i parmentier

Dolç

Mousse de torró, pols de neula

La Bodega

Vi blanc Inspirador D.O. Empordà
Vi negre 5 Finques D.O. Empordà
Cava Stars Brut Nature D.O. Empordà

Aigua Mineral. Garrotxa
Cafè, infusions i copa de licor

A més...
Raïm de la sort i bossa de cotilló
Música ambient fins les 3.00h

Taula dolça

Preu: 90€ IVA inclòs

Els Quinze Ous

Menú de Cap d'Any
Més info

Degustació d'entrants

Anxova de Cadaqués, mantega fumada de Roopstop

Smoke house i pa de brioix

Torrada de panxeta ibèrica amb garota

Cruixent de pell de pollastre amb tàrtar d'escamarlà

Entrant segons producte de temporada

Entrant segons producte de temporada

Entrant segons producte de temporada

Tortellini fet a casa farcit de txangurro a la donostiarra

Segon a escollir

Llom de llobarro a la brasa

Colomí rostit amb el seu salmís

Filet de vaca vella a la brasa amb bolets a la crema

Txuleta simmental desossada amb pilpil de piquillos

Pre postres i Postres

Remolatxa, vainilla i fruits vermells.

Torró de Can Menció, avellana, taronja i xocolata

CAMPANADES I MÚSICA FINS A LES 03.00h

Preu: 90€ IVA inclòs

Beguda no inclosa

 

L' Arcada de Fares

Menú de cap d'any
Més info

Còctel i snacks de benvinguda

Caneló de capó, trompetes de la mort i foie amb beixamel trufada i núvol de formatge d'ovella Mas Farró.

Suquet de rap i marisc sense feina.

Vedella cuita a baixa temperatura al Pedro Ximénez amb milfulles de tubercles i farcellets de verdures.

Sopeta de cítrics amb gelat de vainilla

Copa de Cap d'Any de torrons, xocolates i entrebancs.

Cafès i copa

Raïm de la sort i bossa de cotilló

---------------

Vi negre 3 Finques de Peralada

Vi blanc Cigonyes de Perelada

Vi rosat Espelt Lledoner

Cava Sumarroca Brut Reserva

-------------

A la taula de mescles per fer-nos ballar... feelgood DJ

Barra de begudes i ressopó durant el ball

------------

Preu: 148€ IVA inclòs

T'esperem a les 20.30h

SERVEI DE BUS

Per poder gaudir de la festa sense preocupacions posen a la disposició dels clients Servei de Bus, amb parades entre Cornellà de Terri i Les Preses.

L' Equilibri

Menú de Cap d'Any
Més info

Crispetes trufades

Esferes d'olives

Tàrtar d'ostra i tonyina amb salsa teriyaki

La mantega de foie gras

Xips casolanes amb maionesa de ceps i parmesà

Dim sum de perdiu en escabetx

Tataki de salmó fumat i salsa de iogurt cítric

Mojama de tonyina amb ametlles fregides

Ou de guatlla amb parmentier i tòfona

Terrina casolana de cabirol

---------------------------------------------------

Ravioli de gamba amb bullabessa i papada ibèrica trufada

Papillote de rap amb verdures d'hivern

Magret d'ànec a la brasa amb patates duxelles

-----------------------------------------

Postres de Cap d'Any

Raïm i cotilló

---------------------------------------------------

Preu: 115€ IVA inclòs

Pa i agua

Preu: 135€ IVA inclòs

Soplo Rafel Cambra.

Fontanars dels Afornas

Dominio del Cárabo. Rioja

Uma Brut Nature, gran reserva

Aigua, pa i cafè

Preu: 140€ IVA inclòs

 

La Brasera

Menú de Cap d'Any
Més info

Petits entrants

Almadroc i melmelada de figues
Poma caramel·litzada, foie
Brandada de bacallà, germinats i cruixent de panses
La croqueta, gorgonzola i nous
Bunyols de gamba

Primer

Caneló, confit d’ànec amb trufa i foie

Segon

Filet de vedella al foc de brasa, pebre verd i patata al caliu
o
Suprema de llobarro a la brasa i verduretes

Dolç

Volcanet de xocolata, gelat cítric i pols de Xixona

Celler

Vi blanc Cigonyes D.O. Empordà
Vi negre 5 Finques D.O. Empordà
Cava Brut Nature Stars D.O. Empordà
Aigua Sant Aniol. Garrotxa.
Cafè, infusions i copa de licor

Toc de campanes amb raïm de la sort
Bossa de cotilló i música ambient

Preu: 80€ IVA inclòs

La Cuina de l'Orfeó

Menú de Cap d'Any
Més info

Aperitiu

Pebrots del piquillo confitats amb all formatge Montbru i pa de vidre

Croquetes de xipirons amb maionesa d'all negre

Porros lacats, espatlla ibèrica crostons de pa i piparres

Ravioli de verdures, rossinyols, salsa de bolets i tòfona

Sorbet de maduixa

Plats

Carxofes cruixents amb pop, papada ibèrica i salsa de romesco.

Carpaccio de gamba vermella, vinagreta de mandarina i brots.

Melós de vedella a la seva salsa, puré de patata al pesto i espàrrecs verds

Postres

Sopa de fruits vermells, crema de xocolata blanca, aromes cítrics i crumble d'ametlla

Celler

Els costums blanc - Terra Alta

Siós Cau del Gat - Costers del Segre

Ab Origine brut Nature Reserva - Giro Ribot

Raïm de la sort

Cafè i copes

Barra lliure i ball

Preu: 90€ IVA inclòs

Vi negre Dosterras DO MOntsant

Cava Torelló escumós Corpinnat

RaÏm de la sort

Cafè i copes

Barra lliure i ball

Preu: 85€ IVA inclòs

 

La Deu

Menú de cap d'any
Més info

Recepció
Recepció de 20.30h a 21.00h


Menú

Tapetes de benvinguda
Suquet de rap de la costa amb gambeta vermella i pimentó de la Vera
Llagosta oberta a la planxa amb gírgola de card i mussolina d'all negra
Sorbet de grosella negra sobre fons cremós de iogurt de la Fageda
Filet de vedella criada a la Garrotxa amb salsa de foie


Pastís de fi d'any
Raïms de la sort i bossa de cotilló (a les 24.00h)
Cafès i barra lliure
Dos ambients de ball per donar la benvinguda al 2024


A la matinada
Mini de pernil ibèric, mini bikinis, coca dolça i xocolata desfeta


Celler
Aigües minerals Sant Aniol
D'Origen - Can Bas - Muscat ( D.O. Penedès)
D'Origen - Can Bas - Cabernet Sauvignonn ( D.O. Penedès)
Cava Pere Ventura Brut Nature Gran Reserva ( D.O. Cava)


Preu: 155€ IVA inclòs
Suplement de la 10€ amb la compra anticipada de dues consumicions de cocteleria o
gintònics Premium
(Consumició cocteleria el mateix dia: 10€)
Per reserves, al telèfon 972 261 004
Paga i senyal de 50€/persona en el moment de fer la reserva.
Caldrà recollir els tiquets abans del 24 de desembre fent la resta del pagament.

La Quinta Justa

Menú de cap d'any
Més info

Les xips de tubercles amb espècies i mel.

Galetes salades amb sal negre i gengibre.

Bunyols de bacallà amb salsa agredolça de gengibre.

Corball, raïm i llet de coco.

Turró de foie amb cruixent d’avellanes i poma.

Tàrtar de llom baix de vaca madurada amb rovell curat i cruixent de coca.

Vieires, taronja, gengibre i espinacs.

Filet de vedella amb salsa de foie i cebetes glassejades.

Xixona, xocolata i ratafia.

Pa del forn de llenya dels Hostalets d’en Bas.
Aigües minerals. Celler vi blanc, negre i cava brut nature.
Cafè i bogeries per acompanyar.
Bossa cotilló. Raïms de la sort. Ambient musical.

Preu: 90€ IVA inclòs

Les Cols **

Menú de Cap d'Any
Més info

showcooking:
brou volcànic de benvinguda,
flor de neu, cotó fluix gelat

aperitius:
macaró de foie
lionesa de formatge i sobrassada
canapé de croissant amb salmó salvatge
tàrtar de tonyina Balfegó
blat de moro gelat, torrat i liofilitzat

amb una subtil dolçor;
royale de ceba, vellut suau

del galliner al plat;
ou fresc del dia, tòfona negra de la Garrotxa

un entrant de festa;
llobregant, parmentier, suc del seu corral

de la llotja;
turbot, pil-pil de cava

de la brasa i el foc;
filet de vedella de la Vall d'en Bas, ceps

inspirada en la natura que ens envolta;
flor de cítrics, bombó gelat

de la mà de Lluc Crusellas, World Chocolate Masters;
el rellotge de cap d'any
sorpresa de xocolata

pansa blanca màgnum, d.o. alella
finca malaveïna màgnum, d.o. empordà
natura les cols mont-ferrant màgnum, d.o. cava

raïms de la sort i bossa de cotilló

ressopó:
pernil de gla tallat al moment
xocolata amb melindros
taula dolça

barra lliure

saxofonista Rudolfsax
música disco amb DJ Kurba

Jufré films
FLR
espectacle pirotècnic

recepció a les 20:00h
preu del menú: 195€ IVA inclòs