Per Picar
(mínim 2 persones)Olivetes i xips
Tortell d'Olot mb melmelada de figa i anxova
Coca dels Hostalets amb pernil ibèric
Croquetes casolanes de ceps
Patata farcida de la casa
Gambes a la planxa (3 peces persona)
Segon a escollirEspatlla de xai rostideta amb bolets
Cuixa d'ànec a la cassola amb peres
Custelles de xai a la brasa amb guarnició
Mitjana de vedella a la brasa amb guarnició
Bacallà gratinat a la muselina d’alls
Les postresPastís de la casa
Sorbet de poma verda
Flam de ratafia de la casa
Mató cremat amb mel
Gelat de nous amb ratafia
Pa, vi i aigua
Preu 27,80 €/persona
Tot tipus de menjar per emportar per cap d'any ( entrega màxim a les 6 h - trucar a l'establiment per llista i preus )
PLATS PER EMPORTAR del 24 al 31 de desembre
"Lechazo" de Burgos - 24,50€ ració
Caldereta de llobregant i rap - 24,50€ ració
Foie celler - 15€ ració
Canelons de bou trufats - 1,60€
MENÚ CAP D'ANY PER EMPORTAR
Foie celler
Caldereta de llobregant i rap
"Lechazo" de Burgos
Postres nadalenques
Preu: 46€ IVA inclòs per persona
Assortiment Snakcs
Cremós de foie amb amaretto, figues i cruixent de blat
Llagosta amb verduretes saltejades
Semi-sorbet de flors i crema de iogurt
Melós de vedella de la Garrotxa rostida amb reducció de vinagre de Mòdena
Cilindre de mascarpone, crema de Café i crocant de cacau
Raïms de la sort i bossa cotilló (a les 24.00)
Aigües minerals Sant Aniol
Vi blanc chardonnay Pere Ventura ( D.O Penedès)
Vi negre cabernet sauvignonn Pere Ventura ( D.O Penedès)
Cava Pere Ventura Brut Nature ( D.O Penedès)
Cafès i servei de bar
Dos ambients de Ball per donar la benvinguda al 2017
A la matinada,
Mini de pernil ibèric, mini d’hamburgueses artesanes, coca dolça i xocolata….
Preu: 110 € IVA inclòs
(*) Suplement de 10 € amb compra anticipada de dues consumicions de cocteleria o gintònics prèmium
(Consumició cocteleria el mateix dia : 10 €)
Per reserves, al telèfon 972261004. Cal recollir els tiquets abans del 22 de desembre
Paquet : Sopar revetlla + allotjament Hotel**** Riu Fluvià + esmorzar Preu:178€
Per reserves del paquet al telèfon 972269444
Recepció a les 21.00
Començament a les 21.00 / 21.30
CAP D'ANY A CASA
Plats per emportar
Canelons de rostit 1,5€/ració
Pollastre farcit 7,60€/ració
Llenguado a l'ametlla 13,50€ / ració
brou de benvinguda
amb el glamour d’uns grans productes;
royale de crustacis,
foie gras, pernil de gla
un entrant de festa;
llobregant,
suc del seu coral, cremós de patata
de la llotja;
turbot a la brasa
tubercles a la sal
la llosa i el foc;
filet de vedella,
tòfona negra de la garrotxa, blini de farro
àcida i refrescant;
fruita de la passió,
al natural i en sorbet
inspirat en la natura que ens envolta;
paisatge volcànic nevat,
fajol, ratafia, garrofa
neules i torrons artesans
natura les Cols Mont-Ferrant màgnum, DO Cava
Finca Malaveïna 2013 màgnum DO Empordà
Raïms de la sort i bossa de cotilló
Xocolata amb melindros
Pernil de gla tallat al moment
Barra lliure / barra de gintònics
Tonades per en Manelic de Pera
Música en directe amb The Blackiss
Versions Rock/pop/rumba
Disco amn DJ Pau Peitaví
Sopar a les 21.00h
Preu: 135€ IVA inclòs
Reserva abans del dia 22
PLATS PER EMPORTAR
Un entrant de festa;
pastís de peixos de roca,
llagostins, safrà
de la llotja;
turbot al forn,
patata, ceba, tomata
confitat amb espècies càlides;
garrí cruixent,
mandarina, endívia, vainilla, anís estrellat
una fruita d’hivern;
taronja de tres maneres, grand marnier
inspirat en la natura que ens envolta;
paisatge volcànic nevat,
fajol, ratafia, garrofa
Menú 50€ IVA inclòs
Recollida 31 de desembre fins a les 18.00h
Encàrrecs fins el 22 de desembre
Carpaccio de gamba vermella amb sal i oli
Daus de salmó amb sèsam i salsa de soja
Panoli amb melmelada de figues i foie
Tast d’amanida de marisc amb salsa rosa
Xarrup de crema de ceps
Farcellets amb botifarra de perol i ceba caramel·litzada
------------------
Llomet de bacallà a la brasa a l'oli de poma
i
Secret de porc cuit a baixa temperatura amb fruita confitada
-----------------
Pinya natural
&
Mousse de xocolata
Torrons
Raïms de la sort
Cafè i infusions
Preu: 55€ IVA inclòs per pesona
Entreteniments
Teula de formatge fresc, rovell d'ou, bolets secs i capa de llom
Bombó de fetge fresc amb xocolata
Petit caneló de mousse de bacallà i gamba blanca
Els plats
Brou de pollastre de pagès amb galet farcit
Arròs de melós de confit d'ànec i trompetes
Farcellet de pasta filo farcit de perdiu amb escabetx suau
Calamar de potera, tinta, "pisto" i salsa verda
Dau de llom de llobarro salvatge amb crema de ceps
Teula de cua de bou amb rovellons
Postres
Raviolis de pinya natural amb mousse de taronja al Cointreau
Panacotta de xocolata amb mandarina i nous caramel·litzades
Aigües naturals
Vi blanc DO Etcétera DO Rueda
Negre coma de Vaixell DO Empordà
Cava Jassa Vella de Garriguella DO Empordà
Raïms i cotilló, cafè
Preu: 80€ IVA inclòs