Can Remena - Fonda Arnau - Les Planes d'Hostoles

Can Remena - Fonda Arnau

Can Remena - Fonda Arnau - Les Planes d'Hostoles

C.Salvador Simon 2
Les Planes d'Hostoles -

La Fonda Arnau, coneguda popularment com a Can Remena, estava situada al carrer Joan Vidal de les Planes d’Hostoles, antigament conegut com el carrer de Dalt. En un primer moment, el negoci era una botiga de queviures, però els pagesos que hi anaven a comprar de mica en mica s’hi anaven quedant a menjar, i així va ser com van començar a fer de fonda, amb els anys el local es va fer petit i la família Arnau va traslladar el negoci al carrer Salvador Simon, on es troba a l’actualitat. 

El negoci familiar va ser impulsat per Pere i Margarita a la dècada dels 40. L’avi Pere era una persona emprenedora, va començar amb una botiga de queviures, que amb els anys la va convertir en una fonda, i a principis dels anys 60 va fer construir habitacions per fer de pensió. A més a més, cada any, portaven a terme la matança del porc, un esdeveniment conegut entre els turistes, que visitaven la fonda expressament per a l’ocasió, menjaven escudella i se’ls donava una bossa amb embotits.

La M. Lluïsa Arnau, és la segona generació de la família que va continuar el negoci donant els mateixos serveis de restauració, procurant servir menjars casolans en un entorn agradable i familiar. Actualment, és Sònia Planellas, filla de la M. Lluïsa, qui es troba a la fonda, que tot i seguir amb la filosofia familiar s’ha adaptat als temps actuals, mantenint una carta formada per plats casolans i de qualitat.  

Tres generacions que han fet créixer un negoci de més de quaranta anys.

Àpats

Menú de dilluns a divendres a partir de 9,50€

Servei de carta a partir de 20€

Sala de banquets amb capacitat per a 180 places amb reserva anticipada.

Horaris

De dilluns a dimecres de 08.00 a 20.00

Divendres i dissabte de 08.00 a 23.00

Diumenge de 09.00 a 17.00

Dijous tancat.