Hotel *** Can Garay - Les Planes d'Hostoles

Hotel *** Can Garay

Hotel *** Can Garay - Les Planes d'Hostoles

Av. Narcís Arnau 36
Les Planes d'Hostoles -
WiFi

L'Hotel Monument can Garay és un edifici modernista del 1906 catalogat d'interès patrimonial. El familiar hotel can Garay està situat a l'entrada del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a 50 metres de les Vies Verdes i, a la vegada, al bell mig del traçat del bici-carril d'Olot a Girona.

L'hotel disposa de 6 habitacions i 1 suite. Totes les habitacions donen a un jardí de principi del segle XX; les habitacions diposen de bany complert i modern amb assecador, mirall de maquillatge, llit de matrimoni, TV plasma, taula per escriure, internet, calefacció i servei d'habitacions.

Totes les dependències i jardins de l'hotel Can Garay disposen de WI-FI gratuït. L'hotel també diposa d'aparcament privat i un lloc per tancar, reparar i netejar les bicicletes. També disposa d'una biblioteca especialitzada en la Garrotxa, una sala amb la llar de foc i menjador. Als jardins de més de 4.000m2 que envolten l'hotel hi ha un àrea dissenyada per als nens  i una barbacoa.

A L'ESTIU! El bar del jardí ja ha obert! Esmorzars, aperitius al migdia, berenars, tapes i sopars al nostre encantador, romàntic i tranquil jardí modernista. Reserveu una taula al 972 448253

 

youtube