La Tapa més Porca 2025

El plat més marrà 2025

Establiments participants

El Casal d'Argelaguer

Argelaguer
Timbal de patata amb botifarra de perol banyat amb salsa de bolets i cruixent de carxofa
14€
  • 603364469
  • Ctra. Olot, 35 - Argelaguer

Hostal dels Ossos

Batet de la Serra
Peus de porc guisats amb cargols
16.50€
  • 972266134
  • Ctra. de Santa Pau s/n - km 2,7 - Batet de la Serra

Can Nou

Besalú
Daus cruixents de cansalada ibèrica amb cremós de patata trufada i fesols de Santa Pau
12€
  • 972590085 - 648019430
  • Carretera d'Olot 20 (costat Renault) - Besalú

Mas El Siubès

Les Planes d'Hostoles
Galta de porc Duroc confitada
Inclòs dins el menú de cap de setmana
  • 972980187
  • Ctra. de Les Encies, s/n - Les Planes d'Hostoles

Can Morera

Les Preses
Peus de porc a la brasa amb mongetes de la Garrotxa
13€
  • 972694802
  • Ctra.de Santa Coloma 10 - Les Preses

B-Crek Clarà

Olot
Hamburguesa de xistorra amb formatge i salsa mostassa
6.90€
  • 972266586
  • Plaça Clarà 7 - Olot

B-Crek Solfa

Olot
Botifarra de porc Duroc amb trompetes de la mort acompanyada de verdures a la brasa i patata gratin
14.50€
  • 972268337
  • Carrer Madrid, 222 - Olot

Cal Petit

Olot
Galta de porc
15€
  • 872209409
  • Passeig de Sant Roc, 22 - Olot

El 9 Entrepà

Olot
Sarmale amb polenta, bitxo i salsa de iogurt
Plat inclòs en el menú amb un suplement de 3€
  • 872 20 82 37
  • C. Bisbe Lorenzana 3 - Olot

Els Amolls

Olot
Medallons de filet de porc amb salsa de ceps
Inclòs dins el menú
  • 972267521
  • C. Avet, 31 - Olot

Hotel *** Restaurant La Perla

Olot
Carpaccio de peus de porc amb botifarra de perol i vinagreta
14€
  • 972 262 326
  • Ctra.de la Deu 9 - Olot

La Corda

Olot
Orella i morro de porc amb toc picant
9.45€ (només a l'hora d'esmorzar de 8.00 a 11.00. Inclou beguda i pa)
  • 972117772
  • Ctra. de Riudaura, s/n - Olot

La Cuina de l'Orfeó

Olot
Botifarra esparracada amb carxofes cruixents i calçots
11.50€
  • 972269666
  • C. Bellaire, 4 - Olot

La Deu

Olot
Daus de peus de porc, sense feina, amb la seva salsa i carxofes confitades
17.80€
  • 972261004
  • Ctra. de la Deu s/n - Olot

La Moixina

Olot
Costelló de porc de pagès sense feina amb suc de rostit i llagostins de Sant Carles amb cremós de patata de la Vall
17.50€
  • 972261000
  • Paratge de la Font Moixina s/n - Olot

La Quinta Justa

Olot
Mar i muntanya de calamar farcit de papada i galta de porc d’Eco Riera sobre puré de naps negres de la Vall i salsa teriyaki de ratafia Russet
16.90€
  • 972 271 209
  • C/ Passeig de Barcelona, 7 - Olot

Les Pedretes

Olot
Secret de porc ibèric amb llit de gírgoles i alls tendres
12.5€
  • 972265265
  • C. Pare Roca, 12 baixos - Olot

Quina Barra

Olot
Orella de porc, carabiner i ximixurri
16€
  • 621 28 01 41
  • C. Macarnau - Olot

La Taverna La Via dels Senglars

Sant Esteve d'en Bas
Ous estrellats amb botifarra de perol i salsa de ceps
9.5€
  • 972783798
  • C. de la Via, s/n - Sant Esteve d'en Bas

Sant Miquel

Sant Esteve d'en Bas
Filet de porc amb la seva salsa, puré de patata i compota de poma.
13€
  • 972690123
  • Mas Colomer - Sant Esteve d'en Bas

L' Arcada de Fares

Sant Ferriol
Filet de porc Duroc trufat a la brasa
Inclòs dins el menú de cap de setmana
  • 972590855
  • Can Figueres de Fares (C-66 ) - Sant Ferriol

Ca la Carmelita

Sant Privat d'en Bas
Galta de porc, sense feina, amb bolets i mandonguilles de la falda
14€
  • 972693256
  • Ctra. General Estartús, 38 - Sant Privat d'en Bas

Cal Sastre

Santa Pau
Peus de porc amb naps i cargols
17€
  • 972680421
  • Plaça de Balls s/n - Santa Pau

Can Xel

Santa Pau
Melós de porc amb trinxat de la Cerdanya i gambes
14€ (Només el cap de setmana)
  • 972680211
  • Ctra.de Santa Pau s/n - Santa Pau

La Tapa més Porca 2025

Establiments participants

Can Blay

Olot
Costella de porc amb salsa agredolça
8.5€
  • 644439888
  • Passeig d'en Blay, 23 - 24 - Olot

El 9 Entrepà

Olot
Sarmale amb polenta, bitxo i salsa de iogurt
5€
  • 872 20 82 37
  • C. Bisbe Lorenzana 3 - Olot

La Brasera

Olot
Mini hamburguesa de ceba caramel·litzada, parmesà, rúcula i melmelada de tomàquet
3.95€
  • 972 27 26 11
  • Carrer major 29 - Olot

Quina Barra

Olot
Taco mexicà de garrinet
5€
  • 621 28 01 41
  • C. Macarnau - Olot

Productors 2025

Empreses participants

Porcs casolans Corominas

Begudà

Al Mas Corominas de Begudà disposen d’una explotació porcina de cicle tancat que es troba dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Treballen la qualitat dels seus productes posant especial atenció en quatre factors: la raça Duroc, l’alimentació basada en farinat compost de cereals variats, l’edat òptima de sacrifici dels porcs i la utilització de conservants naturals, amb l’objectiu de mantenir la criança de porc dels nostres avis per obtenir l’autenticitat dels productes.

Carns Vila

Cornellà de Terri
  • 972594054
  • Ctra. de Pujals s/n - Cornellà de Terri

Carns Vila és una empresa familiar de Cornellà del Terri que el 1936 va néixer com una una carnisseria de poble. Actualment treballen en l’àmbit d’horeca, escoles i càterings. El 1968 van adquirir una explotació per a la criança pròpia de bestiar on controlen estrictament l'alimentació equilibrada i sana del bestiar. Al llarg dels anys han anat incorporant nous equipaments que els permeten el control de qualitat i traçabilitat.

Carn i Embotits Jordi Vilarrasa

Olot
  • 659 12 61 42
  • Plaça Mercat d'Olot - Olot

Al Mas Janric de Begudà, crien porcs de raça duroc-landrace alimentats amb ordi, blat de moro i favó per tal de poder aconseguir una bona carn, tendra i amb greix infiltrat, per obtenir màxima qualitat. El punt de venta és al Mercat d’Olot, parada 19, 20, 21.

Embotits Masó Olot

Olot
  • 972271670
  • Avda. Antoni Gaudí, 7 - Olot

Tres generacions elaborant embotits de manera artesanal amb la mínima intervenció. Una empresa familiar que elabora embotits típics del Pirineu gironí amb la màxima qualitat, respectant la tradició i amb molta cura a l’hora de seleccionar la carn amb la que fan els seus productes.

Eco Riera & Esteve Riera

Sant Esteve d'en Bas

Té els orígens en una carnisseria de la Vall d’en Bas de finals del XIX, un negoci familiar que ha anat evolucionat amb les diferents generacions fins a arribar a l’empresa càrnica actual. Al llarg dels anys, han mantingut el mètode d’elaboració tradicional per als seus productes. A més a més, disposen de la certificació CCPAE per la línia d’embotits ecològics EcoRiera. Els seus productes es poden trobar en diferents comerços i restaurants.

Distribuïdors 2025

Empreses participants

Vila Foods_Carns Vila

-
  • 972594054
  • Ctra. de Pujals, s/n - -

Són especialistes en diferents games de productes orientades a cobrir les necessitats de l'hosteleria. L'any 1936 va néixer Carns Vila, la primera pota de Vila Foods, centrats en producte càrnic d'alt nivell gastronòmic. 

Producte ibèric. Amb més de 35 anys d'història en el món ibèric, treballen amb productors de confiança i conviden als a conèixer les Deheses on pasturen els porcs ibèrics que seleccionem un a un.

Producte carni: boví, oví, porcí, aviram, tant fresc com congelat. Crien i alimenten raça pura d'Angus en granges pròpies. 

Producte del mar. Vila Foods disposa de sala d'elaboració a origen, al costat de les llotges, per la producció en fresc del cefalòpod per la seva posterior congelació sense tractament ni aigua afegida, per mantenir la millor textura i sabor, així com un calibratge únic que faciliti l'escandall del plat. 

Producte selecte. Treballen aquesta línia des de fa 3 dècades i s'ha convertit en un pilar de Vila Foods. Busquen l'origen i la diferenciació en qualitat, no només pel seu alt valor gastronòmic, sinó pel seu sentit i rendibilitat en la confecció dels plats, cartes i menús.

 

 

 

Coubet

Olot
  • 972 26 38 50
  • Av. Europa, 33 - Olot

Coubet és una empresa del sector carni que està consolidada a la provincia en l'emmagatzematge i distribució de tot tipus de carn fresca i elaborats a diferents sectors: carnisseries, hostaleria, escoles, etc. 

Els seus productes: ous, boví, oví, porcí, conill, elaborats i congelats. 

Selecció Regisa

Riudellots de la Selva
  • 972477079
  • Av. Mas Pins, 106-112 Pol. Ind. - Riudellots de la Selva

La història de Selecció Regisa es remunta a l’any 1981, amb l’afany d’acostar bons productes alimentaris als carnissers de la comarca, es va fer una petita selecció dels millors proveïdors per portar en exclusiva la seva representació.

Actualment, disposem d’unes instal·lacions d’última generació a Riudellots de la Selva amb més de 1000 metres quadrats de magatzem frigorífic i de congelació. 

 

productors