Establiments participants
Establiments participants
Empreses participants
Al Mas Corominas de Begudà disposen d’una explotació porcina de cicle tancat que es troba dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Treballen la qualitat dels seus productes posant especial atenció en quatre factors: la raça Duroc, l’alimentació basada en farinat compost de cereals variats, l’edat òptima de sacrifici dels porcs i la utilització de conservants naturals, amb l’objectiu de mantenir la criança de porc dels nostres avis per obtenir l’autenticitat dels productes.
Carns Vila és una empresa familiar de Cornellà del Terri que el 1936 va néixer com una una carnisseria de poble. Actualment treballen en l’àmbit d’horeca, escoles i càterings. El 1968 van adquirir una explotació per a la criança pròpia de bestiar on controlen estrictament l'alimentació equilibrada i sana del bestiar. Al llarg dels anys han anat incorporant nous equipaments que els permeten el control de qualitat i traçabilitat.
Al Mas Janric de Begudà, crien porcs de raça duroc-landrace alimentats amb ordi, blat de moro i favó per tal de poder aconseguir una bona carn, tendra i amb greix infiltrat, per obtenir màxima qualitat. El punt de venta és al Mercat d’Olot, parada 19, 20, 21.
Tres generacions elaborant embotits de manera artesanal amb la mínima intervenció. Una empresa familiar que elabora embotits típics del Pirineu gironí amb la màxima qualitat, respectant la tradició i amb molta cura a l’hora de seleccionar la carn amb la que fan els seus productes.
Té els orígens en una carnisseria de la Vall d’en Bas de finals del XIX, un negoci familiar que ha anat evolucionat amb les diferents generacions fins a arribar a l’empresa càrnica actual. Al llarg dels anys, han mantingut el mètode d’elaboració tradicional per als seus productes. A més a més, disposen de la certificació CCPAE per la línia d’embotits ecològics EcoRiera. Els seus productes es poden trobar en diferents comerços i restaurants.
Empreses participants
Són especialistes en diferents games de productes orientades a cobrir les necessitats de l'hosteleria. L'any 1936 va néixer Carns Vila, la primera pota de Vila Foods, centrats en producte càrnic d'alt nivell gastronòmic.
Producte ibèric. Amb més de 35 anys d'història en el món ibèric, treballen amb productors de confiança i conviden als a conèixer les Deheses on pasturen els porcs ibèrics que seleccionem un a un.
Producte carni: boví, oví, porcí, aviram, tant fresc com congelat. Crien i alimenten raça pura d'Angus en granges pròpies.
Producte del mar. Vila Foods disposa de sala d'elaboració a origen, al costat de les llotges, per la producció en fresc del cefalòpod per la seva posterior congelació sense tractament ni aigua afegida, per mantenir la millor textura i sabor, així com un calibratge únic que faciliti l'escandall del plat.
Producte selecte. Treballen aquesta línia des de fa 3 dècades i s'ha convertit en un pilar de Vila Foods. Busquen l'origen i la diferenciació en qualitat, no només pel seu alt valor gastronòmic, sinó pel seu sentit i rendibilitat en la confecció dels plats, cartes i menús.
Coubet és una empresa del sector carni que està consolidada a la provincia en l'emmagatzematge i distribució de tot tipus de carn fresca i elaborats a diferents sectors: carnisseries, hostaleria, escoles, etc.
Els seus productes: ous, boví, oví, porcí, conill, elaborats i congelats.
La història de Selecció Regisa es remunta a l’any 1981, amb l’afany d’acostar bons productes alimentaris als carnissers de la comarca, es va fer una petita selecció dels millors proveïdors per portar en exclusiva la seva representació.
Actualment, disposem d’unes instal·lacions d’última generació a Riudellots de la Selva amb més de 1000 metres quadrats de magatzem frigorífic i de congelació.