Fonda Barris ** - Joanetes

Fonda Barris **

Fonda Barris ** - Joanetes

Ctra.de Torelló s/n
Joanetes -
Capacitat: 8 persones
WiFi

La Fonda Barris data del 1949, quan el matrimoni Barris-Miràngels va comprar el que era una petita casa de planta baixa. Van obrir un bar on servien vermuts i algun plat de cullera. Amb els anys es va diversificar l’oferta i van posar una botiga d’aliments per donar servei al poble. Un dels grans reclams eren els embotits elaborats a la Fonda.
A principis dels setanta, amb la primera ampliació de l’establiment, s’habilitaren les primeres habitacions. Al poble encara es recorda amb nostàlgia l’arribada dels primers turistes.

L’evolució de la Fonda no ha fet oblidar els orígens d’una cuina autòctona, molt lligada al producte de la comarca, i uns plats que recorden les antigues fondes de poble.

Actualment, regentat per Sergi Roca i Kevin Meisse, joves amb una trajectòria destacada i propietaris també del restaurant Equilibri.

Ofereixen una cuina d'autor elaborada amb productes de temporada i de proximitat. Un espai on conviuen plats tradicionals amb d'altres de creació pròpia.

Disposen de tres sales amb diferents capacitats, adaptades per a minusvàlids, amb la possibilitat de reservar-les amb exclusivitat.

Envoltada de tranquil·litat i naturalesa, la fonda està situada entre la serra de Llancers i la serra del Puigsacalm - Santa Magdalena, al poble de Joanetes, un petit poble del municipi de la Vall d'en Bas.


Les habitacions:
La fonda disposa de 8 habitacions dobles, totes amb bany complet i calefacció.
(consulteu la possibilitat de llit supletori).

Espais comuns:
A més a més, es pot gaudir d’un entorn envoltat de natura, podreu descansar a la sala-mirador, un nou espai rehabilitat pensant en el confort. Una sala amb xemeneia, biblioteca, jocs de taula i zona Wifi.

La Fonda és un punt de partida per fer múltiples activitats culturals, d’oci i esportives. Estem situats a 8 km d’Olot.
Es pot visitar museus per descobrir la història de la comarca, admirar el seu patrimoni, conèixer els oficis dels avantpassats.
Els amants del senderisme podran escollir entre més de 700 camins senyalitzats, integrats a la Xarxa Itinerànnia. Alguns passen molt a prop de la Fonda.
Els aficionats al cicloturisme podran gaudir de diferents rutes senyalitzades, especialment la Via verda del Carrilet
Equitació, vols en globus, excursions en quad i un llarg etcètera de propostes conformen una oferta molt àmplia.

La Fonda forma part dels Punts Oficials d’Informació del Parc Natural de la Zona Volcànica.