SELECCIÓ REGISA


Av. Mas Pins, 106-112 Pol. Ind. - Riudellots de la Selva -
972477079


http://www.sregisa.com


REGISA - L’Art del bon gust

Amb casi 30 anys d’activitat, l’empresa Selecció Regisa , es manté com a referent important, en un sector específic i especialitzat, que cada dia exigeix més experiència, bon servei i la garantia d’oferir als seus clients productes de màxima qualitat.

L’any 1981, El Sr. Gerard Vilà, actual President de REGISA, juntament amb un grup de 16 fabricants, va fundar l’empresa Representacions i Exclusives Girona S.A., per oferir productes exclusius i d’alta gama, embotits, pernils i formatges, a les carnisseries, xarcuteries i botigues especialitzades més selectes de les comarques de Girona.

Amb els anys i les noves tendències, es va ampliar la distribució cap al sector de l’hostaleria i la restauració, i més tard, la gama i l’oferta de distribucions – sempre d’alta gastronomia -, es complementar amb els productes vinculats al món de la pastisseria.

Amb aquesta nova etapa, REGISA s’avançava als esdeveniments oferint productes a un sector, que ha evolucionat notablement en els darrers anys, i és dels més importants i representatius de les comarques gironines, molt especialment els que mantenen un perfil de producte artesà, i els que dins el més alt nivell, segueixen elaborant els seus propis productes.

L’any 1999, va ser una de les primeres empreses de l’estat espanyol que va obtenir la certificació ISO 9002, ( actualment ISO 9001:2000 ), que avalava encara més l’esforç en l’ implantació d’un sistema de gestió amb els paràmetres de qualitat més exigents, per a la representació i la distribució de productes selectes. Paral·lelament, i en aquests darrers anys, l’equip tècnic i professional de Selecció Regisa, s’ha especialitzat en el desenvolupament de noves tècniques en logística, comercialització y facturació, per millorar el servei i mantenir l’atenció personalitzada al client, amb l’efectivitat i excel·lència que sempre l’ha caracteritzat.
(INFORMACIÓ EXTRETA DEL WEB DE REGISA)

 

SELECCIÓ REGISA