EMPORDÀLIA SINOLS - OLI DE PAU


Ctra. de Roses s/n PAU (Girona) -
972530140
info@empordalia.com

http://www.empordalia.com


Fa més de 40 anys que Empordàlia elaborem vins i olis de qualitat els quals provenen de collites pròpies de la zona de l'Alt i Baix Empordà. Al llarg d'aquests anys s'ha procurat que els seus mètodes evolucionessin, aplicant-hi tecnologies d'última generació per donar la qualitat actual dels seus productes. Tant les seves vinyes com les oliveres estan conreades des de sempre sota la influència de la tramuntana, aclimatades en aquesta castigada orografia de sòl rocallós i pissarrós, transformat pel conreu, pel vent, la pluja, el sol i la sequera.

Actualment conreem 350 hectàrees de vinya i més de 500 hectàrees d'olivera i ens dediquem a l'elaboració i comercialització de vi i oli d'oliva extra verge. Si bé, la Cooperativa fou fundada l'any 1961, aquesta va començar a comercialitzar producte acabat a partir de l'any 1988. Les marques de vins que comercialitzem emparats sota la denominació d'origen Empordà - Costa Brava, són: Vinya Verdera i Sinols pel vi i l'Oli de Pau. Les dues marques de vins tenen negre, rosat, blanc, moscatell i garnatxa.

Sent a l'actualitat una cooperativa amb 250 socis de l'Alt i Baix Empordà, Empordàlia neix l'any 2005 per la fusió de la cooperativa de Pau i Roses i la de Vilajuïga (l'any 1986 ja es van fusionar la cooperativa Agrícola de Pau que va ser fundada el 1961 i la Cooperativa 'El Celler de Roses' creada el 1954).

(INFORMACIÓ EXTRETA DE LA PÀGINA WEB D'EMPORDÀLIA)

 

EMPORDÀLIA SINOLS - OLI DE PAU