Cafè 2.0 de Cafès Callís
El Cafè 2.0 és el nou projecte de càpsules de Cafès Callís, on el sabor, l'aroma i el cos en són els protagonistes, i que es poden degustar...
Cafès Callís, empresa familiar, neix l’any 1962 i dedica tots els esforços a la torrefacció i venda de cafè.
El 2008 l’empresa es trasllada a la nova planta productora al polígon industrial de Begudà, a Sant Joan les Fonts (Girona), i es posiciona en el segment de mercat de l’hostaleria.
Des dels inicis fins a l’actualitat, Cafès Callís ha prioritzat la qualitat, el servei, la imatge ..., objectius que determinaran el resultat final del producte.
Aquesta tasca constant és el fruit de l’esforç d’un bon equip humà, dedicat plenament a un objectiu comú: “ l’espresso” perfecte.
(INFORMACIÓ EXTRETA DEL WEB DE CAFÈS CALLÍS)
El Cafè 2.0 és el nou projecte de càpsules de Cafès Callís, on el sabor, l'aroma i el cos en són els protagonistes, i que es poden degustar...