Can Nou - Besalú

Can Nou

Can Nou - Besalú

Carretera d'Olot 20 (costat Renault)
Besalú -
Capacitat: 50 persones
WiFi

Can Nou és un restaurant situat a l'entrada nord de Besalú. El regenta la Marina que havia estat durant molts anys junt amb el seu marit al restaurant Can Quei davant l'església de Sant Vicens de Besalú.

Can Quei va ser fundat fa més de 50 anys per la Iaia Margarita i l’avi Miquel Vergés. Va començar siguent una botiga de queviures que més endavant en Joan Vergés juntament amb la maria la seva esposa i el seu germà en “Sidru Quei” van convertir en el restaurant de cuina casolana i catalana Can Quei. Que va continuar el seu fill Marc que de ben petit va viure entre olles i cassoles.

La mort d’en Marc, va fer que la Marina, la seva parella, decidís continuar amb el restaurant posant el seu toc personal i la seva passió per la cuina de proximitat que sempre ha representat Can Quei. Actualment i en una altra ubicació, la Marina ha convertit Can Quei en Can Nou.

Un local on s'hi respira la quotidianitat i el tracte familiar del dia a dia. Ofereixen cuina de proximitat i catsolana. Al migdia s'hi pot anar a fer un menú diari, però també disposen d'una carta diversa on s'hi troben guisats, pastes i arrossos, peixos i carns a la brasa. També s'hi pot anar a fer un bon esmorzar de forquilla, un plat combinat o tapes. 

Disposa d'una àmplia terrassa.

Hi ha facilitat d'aparcament en zones pròximes a l'establiment. 

Horari:

Dilluns de 07.30 a 20.00

De dimarts a dijous de 7.30 a 20.30

Divendres de 7.30 a 23.00

Dissabte de 8.30 a 17.00

Diumenge 11.00 a 17.00