Hostatgeria Santuari de la Mare de Déu del Mont - Albanyà

Hostatgeria Santuari de la Mare de Déu del Mont

Hostatgeria Santuari de la Mare de Déu del Mont - Albanyà

Paratge masos Albanyà
Albanyà -
Capacitat: 100 persones

El Santuari de la Mare de Déu del Mont, ha estat sempre obert a tothom, des de l’acabament de les obres de remodelació el 2002. Es tracta, d'un espai acollidor i un excel·lent recés per descansar, meditar i gaudir del paisatge i la tranquil·litat. Un espai per a celebracions familiars o d'amics, que a més de restaurant disposa d'un servei d'hostatgeria modern i agradable.

L’hostatgeria disposa de sala d’estar-cafeteria, restaurant, habitacions i biblioteca. El Santuari està preparat per realitzar-hi jornades de treball, trobades, conferències, concerts, etc.

En el restaurant s'hi troba una cuina senzilla i elaborada amb productes de primera qualitat de les nostres comarques. Cal destacar-ne els esmorzars de forquilla. Té una capacitat per a cent persones.

A més disposa de 5 habitacions dobles (algunes amb supletori) i d’una habitació triple.
Totes disposen de bany complet amb dutxa i lavabo, calefacció i terra empostissat.

La sala d’estar és àmplia i acollidora. Té llar de foc, servei de cafeteria i aparador de venda de records. Des de la sala d’estar s’accedeix a la terrassa, des de la qual s’albira un panorama excepcional que fa que sigui el punt de trobada dels visitants del Santuari. A més a més, la sala pot tenir un ús polivalent per a reunions d'empresa, associacions, conferències o festes familiars fins a 100 persones.

A la biblioteca hi destaquen llibres de diferent temàtica: espiritual, verdagueriana (amb primeres edicions de les obres), comarcal (Alt Empordà, Garrotxa i Pla de l’Estany), d'autors reconeguts, sobretot de les comarques properes, i una col·lecció de tres mil diapositives del romànic català d’Andreu Fornell i Ubach.

Horaris: 

De dilluns a diumenge de 13.00 a 16.00

Dimarts i dimecres tancat.

Els mesos de gener i febrer obert els dissabtes i diumenges de 13.00 a 16.00