Menús gastronòmics del 16 de novembre al 4 de desembre.
SOPA DE PASTOR A L'ESTIL B-CREK
XAI DE LA VALL D’EN BAS SENSE FEINA AMB PURÉ DE PATATA TRUFADA
PASTÍS DE FORMATGE CASOLÀ
VI PERDRE EL NORD - CELLER EMPORDÀLIA D.O. EMPORDÀ
AIGUA FONT VELLA
Preu: 25€ per persona IVA inclòs
PER COMPARTIR
Olivetes i xips
Tortell d'Olot amb melmelada de figa i anxoveta
Amanida amb pernil d’ànec , magrana i fruits secs
Les nostres patates farcides casolanes* “ Patates d'Olot “
Ou a la caputxina amb salseta*
Cargols a l’adoba* “ al nostre estil “
ESCOLLIR
Mitjana de vedella a la brasa amb guarnició
Costelles de xai a la brasa amb guarnició
Peus de porc amb suquet i cebetes*
Fricandó de vedella amb bolets*
Platillo (costelló de porc, pollastre, conill i mandonguilla de la falda) cassola*
LES POSTRES
Gelat de mascarpone amb figa
Sorbet de mandarina i menta “refresca't”
Gelat de turró amb crema cremada
Pastís de la casa
Mató amb codony i nous
Pa i aigua Font Vella
Vi D.O Empordà Perdre el nord - Celler Empordàlia
(la resta de begudes excloses, 1 amp. vi 2 persones)
Preu 35€/persona IVA inclòs
* Plats de tota la vida
Plat inclòs en el menú diari de dilluns a divendres 15,5€, i el menú de cap de setmana 25€.
Plat destacat:
Escata de mans de porc amb carn de perol, fesols de Santa Pau i vinagreta de pinyons.
Vi recomanat:
Perdre el Nord – vi negre merlot ecològic, celler Empordàlia, DO Empordà
PRIMER PLAT
EL PICA PICA DE CAN MORERA amb patata d’Olot, crema tèbia, coca gratinada amb tomata i formatge,
cassoleta amb mongetes de la Garrotxa i botifarra esparracada i la coca amb pernil.
SEGONS PLATS A ESCOLLIR
Medalló de vedella amb bolets variats
Peix del dia a la planxa amb verdures
Peus de porc a la brasa o guisats amb cargols
Botifarra a la brasa amb mongetes de la Garrotxa i guarnició
Costella de vedella cuita a baixa temperatura i parmentier
POSTRES A ESCOLLIR
Iogurt natural de la Fageda amb fruits vermells
Fruits secs de Can Morera amb tap de moscatell
Volcà de xocolata negra amb gelat
Pa i aigua Font Vella
Copa de vi Perdre el Nord - Celler Empordàlia DO Empordà
Preu: 25€ IVA inclòs
Entrant del dia
Primer a triar
Ous a la caputxina
Canelons a l’estil de iaia Maria
Mil fulls cruixent de brandada de bacallà amb coulis de mango i mel
Amanida amb bolets confitats i oli de tòfona
Pastís de peix amb salsa de pebrot escalivat
Coca de verdures escalivades amb mozzarella i romesco
Fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada
Crema de carbassa amb formatge curat
Segon a triar
Suquet de rap i musclos
Llobarret i gambes a la planxa amb fons de patata i ceba
Rostit de pollastre de pagès amb mandonguilles
Turnedó de llata de vedella amb salsa de ceps
Botifarra amb fesols de Santa Pau
Galtes de porc al forn
Peus de porc amb salsa
Postres a escollir
Català (gelat de torró amb ratafia)
Mousse de mató amb xocolata blanca i maduixes flamejades
Brownie de xocolata amb gelat de coco
Sorbet de mandarina amb mojito
Gelat de tòfona de la Garrotxa amb mascarpone
Pastís de iogurt de La Fageda amb melmelada de maduixa
Crema catalana
Vi Perdre el Nord - Celler Empordàlia DO Empordà
Aigua Font Vella i cafè
(refrescos i cervesa a part)
Preu: 25€ IVA Inclòs
Reserva prèvia
Opció 1
Amanida de tomata i ceba
Fondue de formatge Xiroi, Gera i Glauc, reducció de ratafia, nous i farigola acompanyada de pa, poma de Girona i tomates cirerol
Postres
Pastís de Ferrero Rocher de Can Pericus
Aigua Font Vella
Vi negre Perdre el Nord, Celler Empordàlia DO Empordà
Cafè o infusió
Preu: 28,50€ (IVA inclòs)
Opció 2
Amanida de tomata i ceba
Torrada de pa de pagès i/o coca amb tomata
Fusta d’embotits variats de la Garrotxa
Postres
Pastís de Ferrero Rocher de Can Pericus
Aigua Font Vella
Vi negre Perdre el Nord, Celler Empordàlia DO Empordà
Preu: 29€ (IVA inclòs)
ENTRANTS A ESCOLLIR
AMANIDA TÈBIA DE FORMATGE DE CABRA, FRUITS SECS A LA MEL I CODONY
AMANIDA DE BOLETS
CARPACCIO DE VEDELLA AMB PARMESÀ I LA SEVA VINAGRETA
EMBOTITS TÍPICS DE LA GARROTXA AMB PA AMB TOMÀQUET
PERNIL IBÈRIC D’ENCEBALL AMB PA AMB TOMÀQUET (SUPL. 5,00€)
CREMA DE CARBASSA DE L’ HORT AMB CANSALADA VIRADA I CROSTONETS DE PA
TARTALETA DE PASTA BRISA AMB PORROS GRATINADA
PIQUILLOS FARCITS AMB BRANDADA
PATATES DE LA GARROTXA D’ELABORACIÓ PRÒPIA
CROQUETES CASOLANES DE POLLASTRE DE PAGÈS
CARGOLS A L’ ADOBA (SUPL. 3.75€)
CALAMARS A LA ROMANA FETS A CASA (SUPL. 3,50€)
CANELONS DE BOLETS I FOIE AMB BEIXAMEL TRUFADA
MUSSACA (MILFULLS D'ALBERGÍNIA DE L’ HORT AMB CARN GUISADA, BEIXAMEL SUAU I GRATINAT)PRINCIPAL A ESCOLLIR
SALMÓ A LA TARONJA AMB TIMBAL D'ARRÒS
CALAMARS A LA PLANXA AMB EMULSIÓ DE PASTANAGA I VERDURETES SALTADES AGREDOLCES
LLOM DE BACALLÀ CONFITAT AMB OLI EXTRA VERGE AMB LLIT DE MELMELADA DE CALÇOTS (SUPL. 6€)
XAI DE RAMAT AL FORN AMB POMA
CIVET DE SENGLAR
PEUS DE PORC GRATINATS
MILFULLS DE CONFIT D'ÀNEC, TROMPETES DE LA MORT I SALSA DE FOIE
MAGRET D'ÀNEC AMB REDUCCIÓ DE VI DE BOTA I SOSTRE DE FOIE FRESC (SUPL. 6€)
MELÓS DE VEDELLA CUIT A BAIXA TEMPERATURA AMB CREMÓS DE PATATA
FILET DE PORC DUROC TRUFAT A LA BRASA AMB GUARNICIÓ
ENTRECOT DE VEDELLA DE GIRONA (500 GR APROX) A LA BRASA (SUPL. 7,50€)
XAI DE RAMAT A LA BRASA AMB GUARNICIÓ
MAGRET D'ÀNEC A LA BRASA AMB LA SEVA GUARNICIÓ (SUPL. 4,50€)ARRÒS VEGÀ DE BOLETS, VERDURES I TOFU
POSTRES A ESCOLLIR
CREMA CATALANA CREMADA
COULANT DE XOCOLATA NEGRA, CREMA ANGLESA I GELAT DE VAINILLA (SUPL. 2,00€)
EL GARROTXÍ (GELAT DE TORRÓ AMB RATAFIA) (SUPL. 1,00€)
IOGURT NATURAL DE LA FAGEDA
POSTRE GELAT DE PINYA COLADA
TRUFES GELADES DE XOCOLATA NEGRA
MOUSSE DE IOGURT DE LA FAGEDA AMB FRUITS VERMELLS CONFITATS
TIRAMISÚ ARTESÀ
TATIN DE POMA DE GIRONA
GELATS D'ELABORACIÓ PRÒPIA (VAINILLA, XOCOLATA, TORRÓ, LLIMONA I OREO)* Pa, vi i aigua Font Vella inclosos. No s’inclouen els refrescs, cerveses ni cafès
CELLER:Vi Perdre el Nord - Celler Empordàlia D.O. Empordà
Preu: 28,50€* IVA inclòs
Primers
Amanida de fesols i verdures confitades amb vinagreta de cítrics
Ous farcits a la caputxina
Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps
Segon a escollir
Cuixa d'ànec confitada amb peres al vi ranci
Galta de porc amb poma, naps confitats i salsa de ratafia
Espatlles de conill a la cassola amb cama-secs
Postres a escollir
Semifred de iogurt i coulis de maduixa
Sorbet de llimona i romaní, nous i iogurt d'ovella
Melmelada de poma amb oli d'oliva i gelat de mascarpone i fonoll
Vi negre Perdre el Nord - Celler Empordàlia DO Empordà
Aigua Font Vella
Pa dels Hostalets
Cafès o infusions
Preu: 35€ per persona IVA inclòs
APERITIUS AL PLAT
Coca de fleca, tomàquet i pernil de glà
La cullera. Foie i poma caramel·litzada
Xarrup. Crema de temporada i cruixent de porro
Llagostí cruixent lleugerament arrebossat
D’Olot. Patata farcida de carn, a la brasa
Bunyols de bacallà i allioli de mel
EL PLAT (a escollir)
El caneló de foie i confit d’ànec amb beixamel
Del mar. Llobarro o peix del dia a la brasa, verduretes
Pollastre fet a la nostra brasa, patata al caliu
Xai de ramat fet a la brasa i la seva guarnició
L'entrecot. Vedella madurada 500g (suplement 8 €)
LES POSTRES (a escollir)
El volcanet de xocolata negra i gelat de mandarina
Flam fet a casa amb nata i carquinyolis
El gelat amb ratafia i cruixent de carquinyoli
Pastís amb coulis de fruits vermells
Pa i aigua Font Vella
Copa de vi negre Perdre el Nord – Celler Empordàlia. DO Empordà
Preu: 30€ IVA Inclòs
MENÚ LA FONT
Tastets
Crema de carbassa amb porro confitat, gamba i trompetes de la mort
Amanida de mar i muntanya (escarola, laminat de vedella , magrana, anxoves, seitons en vinagre ,
arengada fumada, moniato i vinagreta de castanyes )
Coca de pa amb romesco suau, carbassa, bolets confitats , formatge Xiroi, rucula, remolatxa i oli de
fruits secs
Carxofa confitada i acabada al caliu amb gamba i vel de cansaladaEl peix
Suprema de turbot a la planxa , amb de celeri i veloutte de marisc i musclos
La carn
Llom baix de vaca madurada (60 dies) a la brasa amb salsa de vi ranciLes postres
Sopa de castanyes i vainilla amb gelat de festucs i tortell d’Olot
Pastís de pastanaga amb crema de formatge i gelat d’espècies i escuma d’aranyons
Aigua mineral Font Vella
Cafès o infusions Callís
Un petit entreteniment
Preu: 55€ per persona IVA inclòs
Menú taula complerta
Celler: Perdre el Nord Empordàlia (Empordà), Merlot 18,00€ ampollaEl nostre restaurant forma part del col·lectiu Cuina Volcànica i com a tal hem pres el compromís de treballar per la promoció i difusió
del nostre patrimoni gastronòmic, així com dels seus productes i productors.
ENTRANTS:
Sopa de ceba gratinada
Xapata amb escalivada i olivada
Amanida de formatge de cabra amb fruits secs
Amanida d’hivern amb mató, panses i codony
Pastís de verdures amb espàrrecs verds i melmelada de tomàquet
*Patates d’Olot artesanes amb amanida de l’hort
Canelons casolans de l’avi Josep
Calamars a la romana fets nostres
*Cargols a la cassola
*Fesols de Santa Pau amb calamarcets i ceba a l’aroma d’alfàbrega
SEGONS:
Albergínia farcida amb verduretes i gratinada
Corball a la planxa amb verdures al wok i salsa romesco
Bacallà gratinat a la mussolina d’all i mel de mil flors
*Tall rodó de vedella guisada amb bolets
*Peus de porc amb naps i panses
Braó de xai del país amb pastanagues, cebetes i pèsols
*Melòs de porc amb reducció de ratafia Russet d’Olot
La mitjana de vedella amb salsa de ceps o salsa rocafort
--------
Postres a escollir
---------
Pa, aigua Font Vella , Vi Perdre el Nord - Celler Empordàlia D.O. Empordà
Preu: 29:00€ IVA inclòs
*Plats de Cuina Volcànica
Snacks
Cruixent de porc eco amb tocs fumats.
Aspic de porc, tàperes i anxoves de la casa.Entrants
L’ostra amb salsa tèbia d’algues i té matxa.
Farro amb farigola i ou ecològic de “Mas Castanyer”.
Carbassa rostida amb la seva flor amb brandada de bacallà.
Segons
Dau de tonyina vermella amb cremós de fesols de Santa Pau i vel de cansalada ibèrica.
Mar i muntanya de costella de porc i marisc, puré cremós de patata i salsa de ratafia.
Postres
La Torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot de “Can Carbasseres” amb cítrics.
* Els hi donem la possibilitat de canviar les postres per a una taula de formatges de proximitat (suplement 6 €).
Petites bogeries volcàniques.
Aquest menú inclou Aigua FontVella, pa del forn de llenya Bataller dels Hostalets d’en Bas. Vi negre criança
Vi negre criança Perdre el Nord
Taula complerta.
Els menús no es poden compartir.
Preu. 43.60 IVA inclòs
Primer a triar
Amanida amb formatge ,fruits secs i llavors
Tomata macerada amb sardina fumada
Plat de pernil duroc de 30 mesos de curació
Brandada de bacallà amb melmelada de tomata i ous d’areng
Carpaccio de vedella amb pinyons i formatge Baldat a l'oli de les tòfones del Siubès
* Carpaccio de salmó amb perles de salsa de soja
Lasanya de bolets
Pastís de verdures amb pernil d’ànec
Crepe farcida de paltruc , formatge brie i codonyat amb salsa romesco
Canelons casolans de carn amb tòfona
El plat de ElviraSegon a triar
* Arròs de ceps amb foie (min 2 pers.)
* Arròs de bacallà amb carxofes i salsa romesco (min 2 pers.)
Guisats:
Cargols amb sal i pebre
Costelló de porc cuit a baixa temperatura amb verdures saltades
Cruixent de peus de porc (sense feina) amb patata i allioli
Galtes de vedella amb reducció de ratafia
Callos amb galta de vedella
Cassoleta de popets amb salsa
El plat de Nando
Brasa:Totes les carns van acompanyades de guarnició
Xai de la garrotxa
Hamburguesa de porc ibèric al plat amb patates fregides
Botifarra casolana
Bistec de mitjana de vedella 250 grams +/-
** Lliura d'entrecot de vedella de la vall (+450grams)
**Magret d'ànec a la brasa amb reducció de Llàgrimes de Tardor
i compota de figues del Siubès
Bacallà:
* Bacallà a la brasa
* Bacallà a la muselina d'all
* Bacallà amb samfaina i pinyons
* Bacallà amb ceba i bolets confitats
* Bacallà del Siubès V.2.0 (amb salsa romesco)
* Bacallà amb panses, prunes i pinyons a l’aroma de les tòfones del SiubèsLes postres, pa, aigua Font Vella inclosos
Vi Perdre el Nord - Celler Empordàlia D.O. EmpordàCerveses, refrescos i cafè no inclosos.
Preu: 28€ persona IVA inclòs
*suplement 6€
**suplement 12€
Tallarines de farina de fajol amb trompetes de la mort.
Filet de porc amb la seva salsa, puré de patata i carlins i compota de poma.
Brownie amb gelat de vainilla.
Pa
Aigua Font Vella
Vi negre Perdre el Nord – Celler Empordàlia D.O. Empordà
Cafè
Preu: 32€/persona IVA inclòs
Taula complerta