36a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

36a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Del 4 al 27 de novembre, 15  restaurants de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa oferiran menús per mostrar l’oferta gastronòmica de la Garrotxa.

HOSTAL DEL SOL

Opció 1 

Amanida de tomata i ceba 

 

Fondue de formatge Xiroi, Gera i Glauc, reducció de ratafia, nous i farigola acompanyada de pa, poma de Girona i tomates cirerol

 

Postres

Pastís de Ferrero Rocher de Can Pericus

 

Aigua Font Vella

Vi negre ecològic Perdre el Nord, Celler Empordàlia DO Empordà

Cafè o infusió

 

Preu: 28,05€ (IVA inclòs)

 

 

 

HOSTAL DEL SOL

Opció

Amanida de tomata i ceba

 

Torrada de pa de pagès i/o coca amb tomata

 

Fusta d’embotits variats de la Garrotxa

 

Postres

Pastís de Ferrero Rocher de Can Pericus

  

Aigua Font Vella

Vi negre ecològic Perdre el Nord, Celler Empordàlia DO Empordà

 

Preu: 28,8€ (IVA inclòs)

Hostal dels Ossos

Més info

Per picar al mig de la taula:

Foie, poma, figues i fajol

Niu volcànic

Tàrtar de vedella de la Garrotxa

Remenat de fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada

Segon plat

Carrat de cabrit

Postres

Pastís de formatge

Pa de llenya


 Aigua Font Vella

Vi Passarell - Celler Empordàlia DO Empordà

Cafès o infusions

Preu: 46€ IVA inclòs

L' Arcada de Fares

Peus de porc gratinats amb ametlla i llagostins
Més info

ENTRANTS A ESCOLLIR

Amanida tèbia de formatge de cabra, fruits secs a la mel i codony.
Embotits típics de la Garrotxa amb pa amb tomàquet.
Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de pinyons.
Tallarines de pasta fresca, ceps i vel de gambes.
Crema de carbassa de l'hort amb curry, pinya, coco i entrebancs de cansalada virada.
Coca d'escalivada al caliu d'alzina amb anxoves de L'Escala i olives negres.
Patates de la Garrotxa d'elaboració pròpia.
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco suau.
Canelons de bolets i foie amb beixamel trufada.
Croquetes de pollastre de pagès.
Cargols guisats amb sípia i cabra de mar (Supl. 3,50€).
Calamars a la romana fets a casa (Supl. 3€).

PLATS PRINCIPALS A ESCOLLIR

Sípia a la planxa amb all i julivert i verdures saltejades amb soja.
Salmó a la taronja amb timbal d'arròs basmati.
Bacallà confitat amb oli d'oliva i mermelada de calçots a la ratafia (Supl. 5,,50€).
Hamburguesa de llentíes amb "chutney" de ceba i salsa agredolça.
Filet de porc duroc trufat a la brasa.
Costella de vedella cuita a baixa temperatura a la brasa.
Secret de porc a la brasa amb la seva guarnició.
Entrecot de vedella de Girona a la brasa (500gr aprox.) (Supl. 6,50€).
Xai de ramat a la brasa amb guarnició.
Milfulls de confit d'ànec, trompetes de la mort i salsa de foie.
Melós de vedella cuita a baixa temperatura amb cremós de patata.
Civet de senglar amb castanyes.
Peus de porc gratinats amb ametlla i llagostins.

POSTRES A ESCOLLIR

Crema catalana casolana.
Coulant de xocolata negra, crema anglesa i gelat de vainilla (Supl. 2€).
Mousse de iogur de la Fageda amb coulis de fruits vermells.
Gelats i sorbets d'elaboració pròpia.
Garrotxí (gelat de turró amb ratafia) (Supl. 1€).
Tarta tatin de poma de Girona.
Pinya natural amb crema cremada.
Crèpe de fajol amb mousse de pera i xocolata calenta.
Semifred de tè verd amb pa de pessic de festuc.
Pastís de formatge amb coulis de mores.


Preu: 26,00€ IVA inclòs

Inclou pa, vi de la casa i aigua
No s'inclouen cafès cerveses ni refrescos

Vi recomanat: Perdre el Nord – vi negre merlot ecològic Celler Empordàlia DO Empordà +6€ de suplement

 

L' Equilibri

Magret d’Ànec a la taronja
Més info


Ostres Amélie fine de Claire nº2

Caneló de rostit tradicional
Pasta wanton farcida de rostit tradicional gratinat amb salsa holandesa.

Arròs de conill de bosc amb carpaccio d’escamarlans.

Magret d’Ànec a la taronja.

Ànec 5 Aglans amb un toc oriental.
____
Flam de tofona
____
Pa rodo de Ca la Nàsia. 250/300gr
Aigua Font Vella
____
68€ per persona.
Recomanem maridar amb vi, D.O.Empordà
Perdre el Nord.
Merlot de producció ecològica 16€

L' Hostalet

Milfulls de patata amb carn de perol i crema de ceps
Més info

Crema de carbassa 

Amanida de fesols, verdures confitades i vinagreta de cítrics amb sardina fumada

Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps

Rull de xai amb puré de moniato 

 

Postres

Sorbet de llimona i romaní, nous i iogurt d’ovella

Magdalenes de fajol i mel amb ratafia

 

 

Aigua i pa dels Hostalets

Copa de vi negre Perdre el Nord del Celler Empordàlia, DO Empordà

 

Preu: 35€ IVA inclòs

 

La Brasera

Moniato a la brasa amb ceba caramel·litzada i formatge d’ovella
Més info

Moniato a la brasa amb ceba caramel·litzada i formatge d’ovella.

Caneló d’ànec i foie amb beixamel.

Peus de porc a la brasa.

Volcanet de xocolata negra amb gelat de mandarina.


Aigua Font Vella
Vi negre Vent del Nord, Celler Empordàlia - DO Empordà
Cafè i/o infusió


Preu: 28€ IVA Inclòs

La Moixina

Ragut de vedella amb ceps, pastanaga i cebetes
Més info

Primer plat a escollir:
Crema de carbassa amb brandada de bacallà i culis de pebrots rostits
Amanida d’escarola i enciam, moniato rostitt, castanyes, magrana, formatge blau i crema d’anxoves
Carpaccio de peus de porc amb praliné d’avellana i ametlla, encenalls de micuit i reducció de vi dolç
Coca de full amb melmelada de ceba, carbassa, bolets, mel de mil fl ors i cremós de remolatxa
Panciotti farcit de gamba i vieira amb crema de porro i formatge de cabra
Caneló cruixent de brandada de bacallà amb crema d’escalivada
Patates d'Olot amb humus de cigró

Segon plat a escollir:
Peix fresc del dia a la planxa amb trencadís de patata i verdures
Bacallà amb mel, castanyes i cremós de moniato
Ragut de vedella amb ceps, pastanaga i cebetes
Paella d'arròs de Pals mixta a l'estil l de La Moixina
Espatlla de xai a baixa temperatura amb orellanes, panses i prunes
Mitjana de vedella a la brasa de carbó amb guarnició
Secret de porc a la brasa, ratllat de patata i salsa de taronja

Postre a escollir:
Mousse de iogurt de la Fageda amb melmelada de taronja i crocant
Sacher amb melmelada d’albercocs i sorbet de gerds
Brownie de xocolata negra i nous amb gelat de ratafi a i toff ee
Pastís de formatge fresc amb confi tat de fruites vermelles, nata i sorbet de maduixa
Cake de poma de Girona amb crema i gelat de vainilla
Crema de llimona amb escuma de menta i mascarpone
Sopa de castanyes amb gelat d’espècies i tortell d’Olot
Els Clàssics: Fruits secs amb moscatell; o fl am d'ou; o crema catalana; o recuit d’ovella amb mel
El postre més llaminer de Cuina Volcànica (25 anys del col·lectiu) suplement de + 4 €

S’hi inclou:
Pa (el pa sense gluten té un suplement d’1,60 €)
Aigua mineral Sant Aniol , 1/2 litres
Copa de vi negre Raimat Clamor D.O. Costers del Segre; o Vi blanc Bach sec D.O. Catalunya; o Vi rosat
Bach D.O. Catalunya

Preu per persona 34,00 € IVA inclòs

La Quinta Justa

Carbassa de verdures La Canya en confit, brasejada amb romaní i la seva flor farcida amb brandada de bacallà
Més info

Snacks

Bastonets de fajol i farro amb crema suau de formatge serrat d’ovella Mas Farró.

Ostra amb saltat de xiitake de “Fungi Girona”.

Entrant

Carbassa de verdures La Canya en confit, brasejada amb romaní i la seva flor farcida amb brandada de bacallà.

Crema de ceps amb ou cuit a baixa temperatura eco “Mas Castanyer”.

Segon

Suprema de turbot salvatge amb cremós de fesols de Santa Pau i salsa al safrà.

Tataki de vedella madura amb bolets de tardor i moniato.

Postres

La Torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot amb gelat de ratafia.

Petites bogeries volcàniques.

Celler

Perdre el Nord – vi negre merlot ecològic

Celler Empordàlia DO Empordà

Aigua FontVella

Aigua amb gas imperial

Preu sense beguda: 36,30€ IVA inclòs

Preu amb begudes incloses: 43,5€ IVA inclòs

Mas El Siubès

Bacallà del Siubès V.2.0 (amb salsa romesco)
Més info


Primer a triar:
Amanida amb formatge curat ,fruits secs i llavors
Tomata macerada amb sardina fumada
Cremós de cigrons amb ceba caramel·litzada i cruixent de panís
Plat de pernil duroc de 30 mesos de curació
Carpaccio de vedella amb pinyons i formatge Baldat a l'oli de les tòfones del Siubès
* Carpaccio de salmó amb mango , tàperes i ous d’areng
Lasanya de bolets
Crep farcida de paltruc , formatge brie i codony
Pastís de verdures amb pernil d’ànec
Canelons casolans de carn amb tòfona
El plat de Elvira

Segon a triar:

* Arròs de ceps amb foie (min 2 pers.)
* Arròs de bacallà amb carxofes i salsa romesco (min 2 pers.)


Guisats:
Cargols amb sal i pebre
Costelló de porc cuit a baixa temperatura amb verdures saltades
Cruixent de peus de porc (sense feina) amb patata i allioli
Galtes de vedella amb reducció de ratafia
Callos amb galta de vedella
Popets amb salsa
El plat de Nando


Brasa (totes les carns van acompanyades de guarnició):
Xai de la garrotxa
Cuixa de pollastre de pagès
Botifarra casolana tocada de perol
Bistec de mitjana de vedella 200 grams +/-
** Lliura d'entrecot de vedella de la vall (+400grams)
**Magret d'ànec a la brasa amb reducció de Llàgrimes de Tardor
i compota de figues del Siubès


Bacallà:
* Bacallà a la brasa
* Bacallà a la muselina d'all
* Bacallà amb samfaina i pinyons
* Bacallà amb ceba i bolets confitats
* Bacallà del Siubès V.2.0 (amb salsa romesco)
* Bacallà amb panses, prunes i pinyons a l’aroma de les tòfones del Siubès


Les postres

Pa, aigua, vi de la casa.

Cafè o infusions no inclosos

Preu: 28€ IVA inclòs

* suplement de 5 €
** suplement de 12 €

Vi recomanat: Perdre el Nord, vi negre ecològic, Celler Empordàlia - DO Empordà

Sant Miquel

Crema de carbassa amb ou cuit a baixa temperatura
Més info

Crema de carbassa amb ou cuit a baixa temperatura.

Canalons de bolets de tardor.

Milfulles de llengua de vedella amb salsa de vi negre i baquetes.

Pastís, crema de castanya i nata Chantilly.

Aigua

Vi negre Perdre el Nord, Celler Empordàlia D.O. Empordà

Cafè

Preu: 33€ IVA inclòs