35 Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

35 Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

La Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, és l’aparador del patrimoni gastronòmic de la comarca. El seu principal objectiu és el de promocionar el territori a través del producte local, de proximitat, i del seu productor.

del 24 d’octubre al 24 de novembre es podran degustar els menús de la Mostra en els diferents restaurants participants.

Establiments participants

Ca la Matilde

Patata d'Olot amb crema gratinada de Siurenys i formatge
Més info

Patata d’Olot amb crema gratinada de Siurenys i formatge

 

*Aquest plat estarà inclòs en tots els menús del restaurant

Pa

Aigua Font Vella

Vi Sinols Criança – Celler Empordàlia – DO Empordà

 

Menú migdia de dimarts a divendres 13€

Menú dissabte 19€

Menú diumenge i festius 20€

Cal Sastre

Fesols de Santa Pau amb tripa de bacallà i bolets
Més info

Aperitiu de benvinguda

Degustacions de temporada:

Sopa de temporada

Tataki de tonyina amb sèsam i vinagreta de soja

Mini caneló farcit de botifarra i bolets amb beixamel de tòfona

 

Fesols de Santa Pau amb tripa de bacallà i bolets

 

Melós de vedella amb salsa de ratafia, puré de patates i iuca

 

Postres especials del dia

 

Pa i aigua

Preu: 35€ IVA inclòs

 

Begudes i cafès no inclosos.

Vi de la casa recomanat. Sinols criança – Celler Empordàlia -  DO Empordà

 

Can Morera

Melós de porc amb puré de moniato i oli de tòfona
Més info

Pica pica:

Melós de porc amb puré de moniato i oli de tòfona

Amanida amb fesols Garrotxa, pebrot i tomata

Crema de carbassa

Patata farcida de carn de perol lleugerament arrebossada

 

Confit d’ànec amb peres

 

Gelat de torró amb bany de ratafia

 

Aigua Font Vella.

Copa de vi – Sinols criança – Celler Empordàlia – D.O. Empordà

Cafè o infusions

Preu: 26€ IVA inclòs

Can Xel

bescuit de festucs amb iogurt de La Fageda, gerds i llima
Més info

Tapeta del dia

***********

Arròs melós de bolets

Amanida amb encenalls de foie i vinagreta de mel

Brandada de bacallà

Parmentier de patata amb pop i botifarra negre

************

Calamars a la planxa amb botifarra esparracada i ceba caramel·litzada

Lluç i calamars a la romana

Turnedó de llata amb salsa de ratafia

Entrecot sense os amb cremós de moniato

**************

Bescuit de festucs amb iogurt de La Fageda, gerds i llima

 

Vi Sinols criança – Celler Empordàlia – DO Empordà

Aigua Font Vella

Cafès

Preu: 26 € IVA inclòs

Reserva prèvia

Taula completa

Hostal dels Ossos

Espatlla de cabrit amb calamars farcits de botifarra negra i compota de poma i api
Més info

Foie amb poma i figues

Tàrtar de vedella de la Garrotxa

Pa de coca amb escalivada i anxoves

Caneló de carbassó amb brandada de bacallà i olivada

 

Espatlla de cabrit desossada amb calamar farcit i compota de poma.

Pastís de formatge amb sorbet de llimona

Pa de forn de llenya

Aigua Font Vella

Vi Passarell  - Celler Empordàlia - DO Empordà

Cafès

Preu: 38€ IVA Inclòs

L' Arcada de Fares

Cebiche lleuger de gamba, tomàquet de Montserrat i escula agredolça de llima
Més info

Aperitiu

Cebiche lleuger de gamba, tomàquet de Montserrat i escuma agredolça de llima

Entrant a escollir

Embotits típics de la Garrotxa amb pa amb tomàquet
Amanida tèbia de formatge de cabra, magrana, codony i pipes de carbassa amb vinagreta balsàmica
Crema de moniato amb les seves xips, cruixent de cansalada i daus de pa
Espàrrecs verds a la brasa amb romesco suau
Calamars a la romana d’elaboració pròpia (Supl. 3,00€)
Patates de la Garrotxa d’elaboració pròpia
Cargols a l’adoba (Supl. 3,50€)

Plat principal a escollir

Hamburguesa de llenties amb “xutney” de ceba, salsa agredolça i xips de tubercles
Peix fresc de costa segons mercat a la planxa amb timbalet d’arròs i verdures saltades amb soja
Bacallà amb confitura de tomàquet de Montserrat (Supl. 4,50€)
Mil fulls de confit d’ànec amb trompetes de la mort i salsa de foie
Melós de vedella cuit a baixa temperatura amb cremós de patata
Civet de senglar amb castanyes i bolets de temporada
Filet de porc Duroc trufat a la brasa amb guarnició
Entrecot de vedella de Girona (500 g) a la brasa (Supl. 5,50€)

Postres a escollir
Gelat de mores fet a casa
Crema catalana
Mousse de iogurt de La Fageda amb fruits del bosc
Sopeta de cítrics amb gelat de vainilla
Pastís de poma de Girona amb fons de crema anglesa
Pinya amb contreau i sorbet de mandarina
Coulant de xocolata amb crema anglesa i gelat de mascarpone (Sup.1,50€)

Pa

Aigua Font Vella

Vi de la casa

*Substituir el vi de la casa del menú per vi negre Sinols Criança: 8,5 €/ampolla

**No s’inclouen els refrescs, cerveses ni cafès.

Preu: 22,50€ IVA inclòs

L' Hostalet

Rull de xai amb carbassa i crema de moniato
Més info

Crema de carbassa amb formatge Xiroi

Coca de foie i compota de poma i coca de tomata confitada, ceba escalivada i formatge Tou dels Til·lers.

Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps

 

Rull de xai amb carbassa i crema de moniato

 

Mousse de ratafia i nous amb pa d’espècies   

o  

Volcà de xocolata (+3€ suplement).

 

Pa dels Hostalets

Aigua FontVella

Copa de vi negre Sinols criança – Celler Empordàlia – DO Empordà

Preu: 34€ IVA inclòs

La Moixina

Espatlla de cabrit amb calamars farcits de botifarra negra i compota de poma i api
Més info

Tastets:

Crema de carbassa amb hummus de fesols i vieira

Timbal de brandada amb melmelada de pebrots i cruixent de ceba de Figueres

Laminat de croissant amb moniato rostit i mel

Saltejat d’escarxofa, bolets i encenalls de pernil d’aglà

El peix:

Llom de lluç confitat amb verduretes

La carn:

Espatlla de cabrit amb calamars farcit de botifarra negra i compota de poma i api

Les postres:

Bescuit d'ametlla i taronja amb anís estrallat i gelat de castanya

 

El celler:

Aigua mineral Font Vella

Copa de vi blanc Mabre garnatxa blanca – celler Empordàlia- DO Empordà

Copa de vi negre Sinols Criança – celler Empordàlia – DO Empordà

 

Cafès o infusions Callís

Preu: 42€ IVA inclòs

Taula completa         

La Quinta Justa

Petites bogeries volcàniques: xuixo de crema de ratafia, carquinyoli de fajol amb festucs, i bombó de farro amb xocolates i blat de moro
Més info

Menú Gastronòmic

La crema de remolatxa amb anxoves de l’Escala i formatge de la “Xiquella”

Cornet de farro amb fetge d’ànec i fruits de tardor

Coca dels Hostalets amb hummus de fesols de Santa Pau i papada confitada

Tàrtar de verdures amb tonyina i gelat d’ovella ripollesa

Suprema de turbot salvatge amb arròs de romesco i allioli d’alls negres

Mar i muntanya de costella amb parmentier trufat de llamàntol i salsa de ratafia

 Xuixo de crema de ratafia d’Olot amb gelat de iogurt de la Fageda i tortell d’Olot.

Petites bogeries volcàniques: xuixo de crema de ratafia, carquinyoli de fajol amb festucs, i bombó de farro amb xocolates i blat de moro

              

Aigua mineral Font Vella (1/2 l)

Pa de Forn de llenya del Hostalets

Vi Sinols criança – Celler Empordàlia – DO Empordà

Preu: 34,10€ IVA inclòs

Taula completa

La Vinoteca

Macarró barrejat de fesols
Més info

Macarró de barrejat de fesols

Didalet de formatge amb escuma de vi i cacauets amb mel

Llagostí amb pa de panko i salsa de iogurt amb chipotle

Caneló cruixent de brandada de bacallà sobre crema d’escalivada a la brasa

Rap a la brasa amb salsa d’ametlles i trompetes de la mort

Cansalada dos coccions amb teriaky de ratafia

Escuma d’amareto amb gelat de cafè

 

Pa i aigua

Vi Coromina, Celler Empordàlia, D.O. Empordà

Preu: 33,50€ IVA inclòs

Les Cols **

Ou fresc del dia de diferents colors, patata, mongeta verda, pastanaga i pebrot vermell
Més info

del nostre hort;

canapè de ravanet

llavor de carbassa

enciam a la brasa amb mostassa silvestre

blat de moro

 

elaborades amb una farina ancestral

farinetes de fajol amb farro

contrastos i colors;

carbassa i remolatxa.

diferents maneres

 

del galliner al plat;

ou fresc del dia de diferents colors,

patata, mongeta verda, pastanaga, pebrot vermell

 

un peix salat present des de sempre a la cuina de muntanya;

brandada de bacallà,

bitxo en dues coccions

 

un plat d’aquí;

platillo,

pollastre de pagès, figues, pilotilla, cebeta, papada

 

àcid i làctic;

cítrics,

diferents textures

 

unes postres llamineres;

pastís gelat de nata i crema cremada,

fruites confitades

 

per a compartir;

rajola de xocolata

 

Aigua Font Vella

Vi Sinols criança - Celler Empordàlia - DO Empordà

Preu: 60€ IVA inclòs

Begudes incloses

Mas El Siubès

Cremós de bolets amb salsa de formatge i cruixent de pernil Duroc
Més info

Tastets per compartir

Tomata macerada amb sardina fumada

Carpaccio de salmó amb oli verge d’oliva i taperes

Tartaletes farcides de verdures i pollastre amb reducció de Pedro Ximénez

Cremós de bolets amb salsa de formatge i cruixent de pernil  Duroc

 

Segon plat a triar

Bacallà amb ceba i bolets confitats

o

Galta de vedella amb reducció de ratafia Russet

 

Les postres

Mousse de iogurt de la Fageda amb compota de fruita

 

Pa

Aigua Font Vella

Vi Sinols criança – celler Empordàlia – DO Empordà

Cafès

Preu: 38€ IVA inclòs

Mínim dues persones

Taula completa

Sant Miquel

Terrina d'ànec amb peres a la ratafia
Més info

Crema de carbassa amb cruixent de llardons.

Raviolis farcits de mató i formatge Mas Farró

Terrina d'ànec amb peres a la ratafia

Pastisset de castanyes amb coulis de codony.

Pa

Aigua Font Vella

Vi negre Sinols criança – Celler Empordàlia – DO Empordà

Cafès

Preu: 28,00€ IVA inclòs

Els menús no es comparteixen

Taula completa