Aperitiu
Bouquet d'enciam amb pinya i encenalls de pernil ibèric DO Guijuelo
Blini de salmó fumat a la Vall d'en Bas
Enfilat de pop amb cansalada confitada
Menú
Caneló de marisc amb crudités de verdures al wok amb la seva salsa
Secret ibèric DO amb salsa dolça d'Oporto i patates graten
Semiesfera amb cor de llimona, menta fresca i llet merengada
Raïm per a les campanades
39€ per persona
IVA inclòs
Aperitius
--------------------
Copa de crema de carbassa amb viera i oli de vainilla
Micuit de foie acompanyat de melmelada de violetes
Caneló farcit de botifarra i bolets amb beixamel de tòfona
--------------------
Suprema de dorada salvatge amb patata, cloïsses i gambes
Filet de vedella al porto amb cebetes glacejades i patates angleses
--------------------
Pastís especial de fi d'any
Raïm de la sort
El celler
Aigües
Vi blanc chardonnay Viñas del Vero
Vi negre Nut Garnatxa Montsant
Cava Argila Brut Nature Penedès
Cafès i entreteniments
Licors
Copa de cava de benvinguda Brut Rosat i
Cruixents d’orenga, formatge i avellanes
Aperitius
Poma caramel·litzada amb foie
Crema de carbassa i pastanaga amb blat de moro torrat
Almadroc amb melmelada de figa
Pernil ibèric
Rap i gamba amb caldereta de peix
Filet de vedella de Girona
Pastís de cap d'’Any
Raïm de la sort i bossa cotilló
Celler
Vi blanc DO Penedès
Vi negre criança DO Empordà
Cava Gran Reserva DO Penedès
Aigua Sant Aniol
Cafès, infusions i copa de licor
Xocolata desfeta i pa de pessic
Preu: 65 € (IVA inclòs)
Música fins les 3 de la matinada
Menú
Tapetes de benvinguda
Pop i saltat de gambes amb cuscús i caldo dashi
Suprema d'orada salvatge amb musclos, navalla i emulsió de ruca
Filet de vedella de Girona amb parmentier de patata trufada, cebetes glacejades i verdures.
Carrot cake amb espuma de toffe i gelat de llet d'ovella
Cafè i licor
Celler
Vi blanc Cigonyes Perelada DO Empordà
Vi Negre Sinols, DO Empordà
Cava l'Americano de Mont Ferrant
Raïm, bossa de cotilló i una consumició
Preu: 90€
i a la matinada... xurros amb xocolata!
Recollida de tiquets fins el 30 de desembre.
Menú
Entrants de mar i terra
Turbot a la crema de garoines
Filet de vedella amb salsa de tòfona i xampinyó
Tronquet de Nadal amb mousse de xixona i cruixent de crocant
Cafè i copa
Neules
Raïm de la sort
Cotilló
Celler
Vi negre Espelt Vi Diví DO Empordà
Vi blanc Espelt Mareny DO Empordà
Cava Sumarroca Brut Nature
Primera consumició gratuïta
Xocolata desfeta i coca a la matinada
Preu: 78€ (IVA inclòs)
T'esperem a les 21.30h
Veniu a gaudir d'un cap d'any 2015 inoblidable
La millor música i el millor ambient
Amb reserva prèvia (places limitades)
Entreteniments
Foie trufat
Caldereta de llobregant
Carn de bou Wagyu a la salsa de porto
Postres d'aquestes festes
Preu: 44€ (IVA inclòs)
Reserva fins el diumenge 28 de desembre
Recollida dimecres 31 de desembre de 16.00 a 18.00 de la tarda.
Copa de cava de benvinguda Brut Rosat
Cruixents
Aperitius
Crema de carbassa i pastanaga amb blat de moro torrat
Almadroc amb melmelada de figa
Poma caramel·litzada amb foie
Flam d’escalivada amb formatge de cabraPrimer plat
Tronc de lluç amb verdures a la soja
Segon plat
“Xuletó” al foc de carbó vegetal
Postres
Escuma de Baylais
Pastís de cap d'’Any
Raïm de la sort i bossa cotillóCeller
Vi blanc Mareny. DO Empordà
Vi negre Mercè. Criança DO Penedès
Cava Privat Ecològic. Brut Natural DO Penedès
Aigua Sant Aniol
Cafè, infusions i copa de licor
Preu: 55 € (IVA inclòs)
Menú
Recepció a les 21.00
Començament a les 21.00 / 21.30
Assortiment Snacks
............
Cremòs de foie, poma de Girona i ratafia d’Olot amb torradetes
............
Suprema de turbot salvatge amb fons de patata parmentier i llagostins a la planxa
............
Sorbet d’herbes infusionades
............
Contra de joue de vedella amb crema suau de ceps i tocs de carbassa
............
Pastís de Fi d’Any
............
Cafès i servei de bar
Raïms de la sort i bossa cotilló (a les 24.00)
Aigües minerals Sant Aniol
L’Era Chardonnay – Can Bas ( D.O Penedès)
L’Era Cabernet Sauvignon - Can Bas ( D.O Penedès)
Cava Pere Ventura Brut Nature ( D.O Penedès)
Barra lliure i dos ambients de Ballper donar la benvinguda al 2015
A la matinada,
Mini de pernil ibèric, mini d’hamburgueses artesanes, coca dolça i xocolata….
Preu: 95 €
(*)Preu :105 € amb tiquet de dues consumicions de cocteleria o gintònics prèmium
(Consumició cocteleria Premium el mateix dia : 10 €)
Per reserves, al telèfon 972261004. Cal recollir els tiquets abans del 22 de desembre
Aperitius
Bastonets de farro, fajol, olives negres, sobrassada, pipes i formatge
Pernil ibèric de gla
Raviolis de remolatxa amb mató i fonoll
Crema de marisc i carbassa
Vieira amb parmentier de tòfona i xip de moniato
Suprema d’orada salvatge, reducció de gambes, semi glacé, timbal de patata, ceba i tomata confitat.
Filet de vedella, fetge gras d’ànec, cebetes glassejades i reducció de vi negre
Volcanet de turró de xixona amb gelat de Pedro Ximénez
Entreteniments
Escuma de M. Lluïsa
Sopeta de fruita de la passió
Trufa de xocolata negra i ratafia
Teules d’ametlla i taronja
Celler
Aigües minerals
Vi blanc Verdejo Montepedroso
Vi criança Viña Bujanda
Cava Torelló Brut Nature
Cafè o infusió
Preu: 65€ (IVA inclòs)
Supl. 2,5€ ratafia, orujo i digestius
Supl. 5,5€ gintònics , combinats i whisky
ENTRADA ANTICIPADA SALA TORÍN 20€ (inclou cotilló, 2 consumicions, ressopó refrescant i esmorzar).
Cap d'Any a la Carpa
brou de benvinguda
amb el glamour d’uns grans productes;
royale de crustacis,
foie gras, pernil de gla
un entrant de festa;
llobregant,
suc de crustacis, cremós de patata
de la llotja;
turbot a la brasa,
tubercles a la sal, oli extra verge d’oliva
la llosa i el foc;
filet de vedella,
tòfona negra de la Garrotxa
una fruita d’hivern;
taronja gelada
grand marnier
inspirat en la natura que ens envolta;
paisatge volcànic nevat,
fajol, ratafía, garrofa
neules i torrons artesans
natura les cols mont-ferrant màgnum, d.o. cava
sant bru 2009 màgnum, d.o. montsantsopar les 21h
preu del menú: 125 €
reserva i recollida de tiquets
abans del dia 22 de desembre
10% de descompte per la compra de tiquets abans del 16 de desembreraïms de la sort i bossa de cotilló
xocolata amb melindros
pernil de gla tallat al moment
barra lliure/barra de gintònics
tonades de benvinguda per en Manelic de Pera
ball amb el DJ Pau PeitavíPER EMPORTAR
un entrant de festa;
ravioli gegant de marisc,
llagostins, suc de crustacis
de la llotja;
turbot al forn,
patata, ceba, tomata
amb una cocció d’onze hores a 70ºC;
espatlla de xai cruixent,
compota de poma del ciri, albergínia, fruits secsuna fruita d’hivern;
taronja de tres maneres,
grand marnier
inspirat en la natura que ens envolta;
paisatge volcànic nevat,
fajol, ratafia, garrofamenú a 50 €
recollida el dia 31 de desembre
fins a les 18 hores
encàrrecs fins el dia 22 de desembre
Els encàrrecs pagats abans del 16 de desembre, gaudiran d'un 10% de descompte
Aperitiu
Daus de salmó amb sèsam i salsa de soja
Poalets farcits d'espinacs amb bacallà
Cullereta de foie i poma amb reducció de Pedro Ximénes
Xarrup de crema de ceps
Caneló de rap o marisc amb beixamel de fumet de peix de roca
--------------------
Llomet de bacallà amb mus d'all cremat
Magret d'ànec a la brasa a l'almívar suau de figues i reducció de llàgrimes de tardor
-------------------
Pinya natural flamejada
Pastís de tres xocolates
Cafè i infusions
Preu: 55€ (IVA inclòs)
Vi i Cava (preu segons elecció i consum)